Wil je je aansluiten bij de brigade van chefs Mathieu VANDE VELDE* & David MARTIN**?
Om onze teams aan te vullen en te versterken, zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers binnen ons etablissement.
GASTRONOMISCH STERRENRESTAURANT :
- Commis of Chef de Partie Keuken
- Commis de salle voor het gastronomisch sterrenrestaurant
BRASSERIE LOUNGE :
- Commis de salle (parttime of flexi)
Hotel ontbijt
- Keuken- en Eetzaalassistent (vast contract, flexi en/of student)
> Stuur ons vandaag nog je CV en motivatiebrief via job@roannay.be
Aanwervingsreserve
Wenst u te solliciteren voor een andere functie in de horeca?
Aarzel dan niet en stuur ons uw CV & motivatiebrief voor onze wervingsreserve (voor alle vestigingen van onze hotelgroep) naar job@roannay.be.
Related Posts
’s Ochtends al trek in culinaire verwennerijen? Onze ontbijtmogelijkheden zullen u zeker en vast niet teleurstellen. Maak uw...
Kooklessen met Chef Mathieu Vande Velde
Sinds januari 2023 ontvangt Chef Mathieu Vande Velde u voor een gastronomische kookles ! Op het programma, de creatie van een...
Ontdek onze online geschenkbonnen!
Verras uw geliefden met een onvergetelijke ervaring in Le Roannay! U kunt kiezen voor een van onze geschenkpakketten...
/*! elementor - v3.13.1 - 09-05-2023 */...
Een verblijf in het teken van gastronomie en ontdekkingen
Trakteer uzelf op een gastronomisch verblijf aan de voet van de Ardennen, perfect om te herbronnen, heerlijke gerechten te...
Ons hotel zal openen op 24 augustus
Hotel Le Roannay ligt in het hart van het charmante dorpje Francorchamps, op een uitzonderlijke ligging op slechts 800 meter...
Opening van de “Welcome – Drink & Food” – 20 juli vanaf 17u
Le Welcome – Drink & Food, de verfijnde en gezellige bar en brasserie opent zijn deuren vanaf deze woensdag 20 juli...
15/20 in de Gault&Millau, een schitterende beloning …
Afgelopen maandag 7 november werden de laureaten van de Gault&Millau Guide 2023 bekendgemaakt. Ons gastronomische...
Wil je je aansluiten bij de brigade van chefs Mathieu VANDE VELDE* & David MARTIN**? Om onze teams aan te vullen en te...
Een Michelinster en titel ‘Jonge Chef van het Jaar’
Op maandag 13 maart stelde Michelin zijn nieuwe Michelingids 2023 voor België en Luxemburg voor. Ons gastronomisch restaurant...