Geef een onvergetelijke ervaring in Le Roannay met onze cadeaubonnen !

Een privé ruimte om u tot rust te laten komen

Wilt u even ontsnappen uit de dagelijkse sleur? De wellnessruimte van Le Roannay laat u heerlijk ontspannen en tot rust komen om al uw zorgen te vergeten, in alle privacy.

De intieme en luxueuze omgeving van ons wellnesscentrum is bedacht en ontworpen om de tijd even stil te laten staan en u comfortabel en in alle rust te laten genieten.

wellness-img1

Ontspannen … op een boogscheut van het circuit

Laat al uw dagelijkse zorgen en stress even achter u liggen. Onze wellnessruimte is een ware oase van rust en laat u heerlijk ontspannen in een herbronnende stilte en een rustgevende sfeer.

Onze intieme en aangename wellnessruimte beschikt over een sauna, een hamam, een jacuzzi en massagematrassen met hydrojets. Verder kunt u in de ligstoelen nog meer tot rust komen.

Herbronnen wanneer
het u past

Even uitblazen tussen twee vergaderingen, aan het eind van een inspannende dag of nadat u over het asfalt van het circuit van Spa-Francorchamps gereden hebt?

U wilt uw partner een uitzonderlijk moment schenken? 

Le Roannay opent de deuren van zijn volledig privé wellnessruimte voor u gedurende 3 uur, in het teken van zachtheid en rust.

Toegang tot de wellnessruimte

De wellnessruimte van Le Roannay is voor iedereen toegankelijk, of u nu in het hotel verblijft of niet.

  • Privé Wellness tarief: €160,00 voor twee personen, voor een duur van 3 uur. Badjassen en slippers zijn beschikbaar.
  • Een 37.5cl fles champagne en water worden aangeboden. (Een 75cl fles voor 4 personen).
  • Deze ruimte is geschikt voor maximaal 4 personen (toeslag van 40€/persoon).

Hydrojet massagetafel

  • Een tweede hydrojet massagetafel staat ter beschikking van al onze gasten buiten de Wellness ruimte. Een sessie van twintig minuten is beschikbaar voor €20,00.

Wellnessruimte
Fotogalerij