10 november – Caviar & Champagne-avond

Beleef een unieke en verfijnde gastronomische ervaring, volledig gewijd aan twee uitzonderlijke producten: kaviaar & champagne.

Tijdens een exclusieve avond nodigen onze sterrenchef Mathieu Vande Velde en zijn partners u uit voor een gastronomische belevenis waar kaviaar in al zijn vormen wordt onthuld, vergezeld van een verfijnde harmonie tussen gerechten en champagne.

Deze avond staat in het teken van de kaviaar van Maison Caspian Tradition, gecombineerd met de champagnes van Maison Jonot, voor een zintuiglijke reis van zeldzame intensiteit.

Menu binnenkort online!

 

Deze gastronomische ervaring omvat:

  • Een speciaal samengesteld menu om de smaken van kaviaar tot hun recht te laten komen.
  • Een combinatie van gerechten en champagne, samengesteld door onze sommelier Stéphanie Noël en Maison Jonot.
  • Water en koffie zijn inbegrepen

We hebben het genoegen om te mogen verwelkomen:

Beiden zullen aanwezig zijn om hun passie en hun productiegeheimen met u te delen en gedurende de hele avond met u in gesprek te gaan.

 

Deze avond wordt aangeboden voor de prijs van € 250 per persoon, all-in. Om uw reservering te garanderen, wordt u gevraagd om vooraf te betalen.
Het aantal plaatsen is strikt beperkt om het exclusieve karakter van de avond te behouden.

Data & tijd: 10 november om 19 uur.

Laat u meevoeren door een uitzonderlijk diner in de elegante en verfijnde sfeer van ons gastronomisch restaurant en reserveer nu uw tafel op +32 87 27 53 11 of via info@roannay.be 

 

Exclusieve aanbieding voor onze gasten:

Verleng uw avond door een kamer te reserveren en profiteer van een speciale korting met de code “CAVIAR”. Reserveren kan alleen via +32 87 27 53 11 of via info@roannay.be  onder vermelding van de promotiecode “CAVIAR”.

We zouden het een eer vinden u te mogen verwelkomen op deze uitzonderlijke avond!