Een magische kerst en nieuwjaar

Zin om de eindejaarsfeesten in onze prachtige streek te vieren? 

We verwelkomen u met open armen om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen, in het teken van gastronomie!

Kom en ontdek ons hotel en ons gastronomisch restaurant, die voor deze magische periode van het jaar in prachtige feestversiering gehuld zijn.

Wilt u de feestdagen met ons doorbrengen en de feestelijke menus’s van chef-koks David Martin en Mathieu Vande Velde proeven?

Voor oudejaarsavond:

Ga met ons het nieuwe jaar 2023 in! Een gastronomische maaltijd, bubbels, muziek en een nacht in een van onze verleidelijke kamers zijn de ingrediënten voor een perfect verblijf…

En om het nieuwe jaar in stijl te beginnen, biedt onze brasserie “Le Welcome” u de traditionele zuurkool aan!

Uw verblijf in Le Roannay, aan de voet van de Hoge Venen …

Onze Ardennen zijn beroemd om hun prachtige natuurlandschappen. De kleuren van de winter voegen een vleugje magie en charme toe! En de eerste sneeuw is al gevallen! Wat is er beter dan zelf te komen kijken …

Kom tijdens de feestdagen ontspannen in ons prachtige hotel, geheel gerenoveerd en aangekleed voor de gelegenheid. We hebben er alles aan gedaan om u tijdens deze magische periode van het jaar van onvergetelijke momenten en een welverdiende rust te laten genieten.

Van de feestelijke maaltijden tot de gezellige kamers, we hebben aan alles gedacht om het u naar uw zin te maken!

Even al uw zorgen vergeten? Maak dan zeker gebruik van onze wellnessruimte: sauna, hamam, jacuzzi en massagematrassen met hyrdojets, alles is aanwezig voor een buitengewoon moment van comfort en ontspanning. Deze ruimte kunt u volledig afhuren voor een duur van drie uur, zodat u uw batterijen volledig kunt opladen.

Voor bijkomende inlichtingen of reserveringen kunt u zeven dagen op zeven contact opnemen met onze receptie: