3 juli – Iberisch varken menu

Beleef een uitzonderlijke gastronomische avond!

Tijdens een exclusieve avond staat het Iberisch varken centraal – in al zijn vormen, heruitgevonden met passie en lef om u een authentieke, royale en overheerlijk culinaire beleving te bieden.

Laat u verleiden door de creativiteit van sterrenchef Mathieu Vande Velde, die dit product op verfijnde wijze tot zijn recht laat komen. Een ware ode aan de streekkeuken, gedragen door de diepe smaken en uitzonderlijke kwaliteit van het varkensvlees van Li Binamé Pourcê uit Trois-Ponts.

* Menu Iberisch Varken *

Tartelette pied de cochon | Crevettes grises

Bouillon aux vermicelles de cochon

Jambon-beurre

Terrine de cochon | Herbes sauvages | Voile de pickles de légumes

Tomates confites farcies | Consommé de tomates

Trou normand
Carré de cochon ibérique | Sauce black well | Romaine farcie 
Shiso rouge framboise 

 

Dit unieke 4-gangenmenu in ons restaurant wordt aangeboden voor €110 per persoon (exclusief dranken). Een voorafbetaling is vereist om uw reservatie te garanderen.

Datum & Tijd: 3 juli om 19.00 uur.

Laat u meevoeren door een uitzonderlijk diner in de elegante en verfijnde sfeer van ons gastronomisch restaurant. Reserveer nu uw tafel via +32 87 27 53 11 of info@roannay.be