Chef Mathieu Vande Velde ontvangt u regelmatig op een gastronomische kookles !
Op het programma, de creatie van een 3-gangen Menu, met het advies van de Chef en zijn team, gevolgd door de proeverij van dit Menu vergezeld van zijn amuse & mignardise, comfortabel geïnstalleerd in ons sterrenrestaurant (1 Michelin-ster).
Volgende data & thema’s :
- Zondag 16 november 2025 vanaf 17.00 uur : Ardeens gevogelte [UITVERKOCHT]
- Donderdag 20 november vanaf 18.00 uur : Ardeens gevogelte [UITVERKOCHT]
- Zondag 14 december 2025 vanaf 17.00 uur : Feestmenu [UITVERKOCHT]
- Donderdag 18 december vanaf 18.00 uur : Feestmenu [UITVERKOCHT]
De komende data en thema’s voor 2026 zijn online!
- Donderdag 5 februari 2026 vanaf 18:00 uur : Aphrodisiacum keuken
- Zondag 8 februari 2026 vanaf 17:00 uur : Aphrodisiacum keuken
- Donderdag 5 maart 2026 vanaf 18:00 uur : Lentegroenten
- Zondag 8 maart 2026 vanaf 17:00 uur : Lentegroenten
- Donderdag 9 april 2026 vanaf 18:00 uur : Tarbot
- Zondag 12 april 2026 vanaf 17:00 uur : Tarbot
- Donderdag 14 mei 2026 vanaf 18:00 uur : Asperges
- Zondag 17 mei 2026 vanaf 17:00 uur : Asperges
Prijs: 150€/kookles, alles inbegrepen:
- kookles met Chef Mathieu Vande Velde
- 3 gangen menu,
- water & wijn selectie!
Praktische informatie :
DONDERDAGEN :
- Welkom en Welkomstdrankje tussen 18u en 18u30
- 18u30-19u : Briefing door Chef Mathieu Vande Velde
- 19u -20u30 uur : Kookles
- 20u30 : Proeverij
ZONDAGEN :
- Welkom en Welkomstdrankje tussen 17u en 17u30
- 17u30-18u : Briefing door Chef Mathieu Vande Velde
- 18u -19u30 uur : Kookles
- 19u30 : Proeverij
Alleen op reservering – Maximaal 16 deelnemers
Informatie en registratie : op +32 87 27 53 11 of via info@roannay.be
> Vergeet niet deze kooklessen aan te bieden als ” geschenkbonnen “

Reserverings- en annuleringsvoorwaarden:
De betaling moet ten minste 7 dagen voor de cursus plaatsvinden.
In geval van annulering tot 48 uur voor de datum wordt u een latere cursus aangeboden ter vervanging van uw boeking. Er worden geen terugbetalingen gedaan.
In geval van annulering minder dan 48 uur wordt 100 % van het bedrag in rekening gebracht en kan deze niet worden uitgesteld.
Related Posts
Lounge Brasserie Pakket – vanaf 239€
Lounge Brasserie Pakket bevat : 1 overnachting in een Standaard kamer Het 3-gangen marktmenu in de Lounge, de brasserie van...
Ontdek onze online geschenkbonnen!
Verras uw geliefden met een onvergetelijke ervaring in Le Roannay! U kunt kiezen voor een van onze geschenkpakketten...
Opening van de “Welcome – Drink & Food” – 20 juli vanaf 17u
Le Welcome – Drink & Food, de verfijnde en gezellige bar en brasserie opent zijn deuren vanaf deze woensdag 20 juli...
SOLD OUT • 10 november – Caviar & Champagne-avond
Beleef een unieke en verfijnde gastronomische ervaring, volledig gewijd aan twee uitzonderlijke producten: kaviaar &...
Gastronomisch restaurant | Nieuwjaar Michelin-ster pakket 2025
Laat u dit jaar betoveren door de magie van Nieuwjaar in een weelderige omgeving en gun uzelf de luxe van een sterren...
Nog tot en met 19 oktober verwelkomt onze bar “Welcome – Drink & Food” u met een unieke Happy Hour-actie op al...
Welcome Party “VERJAARDAGEDITIE” – 29 september vanaf 19.00 uur
Een jaar geleden heropende de Roannay haar deuren na een jaar van bouwen en een complete transformatie… We willen deze...
Brasserie Lounge | Menu & formules Nieuwjaar 2025
Om het nieuwe jaar in een gezellige en verfijnde sfeer te verwelkomen, biedt onze Brasserie Lounge u een feestelijk...
Donderdag 28 november – Discar Premium party
Kom naar Le Roannay voor een chique en feestelijke avond op donderdag 28 november vanaf 18.30 uur, in samenwerking met Discar...
De “Love Package” bevat : Een overnachting voor twee personen in een suite met een bubbelbad voor twee personen 4-gangen...
Stéphanie provinciale finaliste – Sommelier van het Jaar 2025!
Een paar weken geleden stond onze sommelier Stéphanie Noël op de shortlist voor de prijs “Sommelier van het jaar 2025”! We...
De Business Package omvat : 1 overnachting voor één persoon in een standaardkamer Een maaltijd in de Lounge 20 Minuten...
Kooklessen met Chef Mathieu Vande Velde
Chef Mathieu Vande Velde ontvangt u regelmatig op een gastronomische kookles ! Op het programma, de creatie van een 3-gangen...
Majestueuze en gastronomisch feestdagen …
Onze Ardennen staan bekend om de schoonheid van hun idyllische landschappen. En met de kleuren van de winter ziet het er...
Beleef een uitzonderlijke gastronomische ervaring waarbij elke hap je naar het hart van de oceaan brengt. Voor deze exclusieve...
Bruno Paillard x Roannay: 10 juli
*Exclusief evenement* Kom proeven van de uitzonderlijke gastronomische keuken van chef Mathieu Vande Velde, versterkt door de...
Nieuwe gastronomische formules
Chef Mathieu Vande Velde en zijn team bieden u vanaf nu nieuwe menuformules aan! ★ Ontdekkingsformule – 59€/pers. Een...
Belevingspakket: Overnachting en gastronomisch menu – vanaf 540€
De belevingsformule bevat : 1 overnachting in een ‘Superior’-kamer Gastronomisch zesgangenmenu ‘Signature’ in ons...
15/20 in de Gault&Millau, een schitterende beloning …
Afgelopen maandag 7 november werden de laureaten van de Gault&Millau Guide 2023 bekendgemaakt. Ons gastronomische...
NIEUW: Luchtdoop met sterrenmenu – met Heli and Co
Trakteer uzelf op een buitengewone ervaring: een luchtdoop in een helikopter, gevolgd door een overheerlijk sterrenmenu in ons...