March 13 : 4-hands dinner Chef Mathieu Vande Velde X Bernard Aubinet

Given the success of our exceptional 4-hands dinner with Chef Maxence Louis from Baci in Liège and his team, we are delighted to announce the date of our next 4-hands dinner !

Come and discover the cuisine of the two-star history of Roannay through a unique and memorable 8-course tasting menu.

Menu Roannay 1982 x Roannay 2023
Asperge grillée | Jaune d’œuf confit 
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Terrine de Fois gras | Gelée de Consommé de Bœuf 
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Huitre Gillardeau gratinée 
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Langoustine | Tête de Veau | Sauce Choron 
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Cassolette de Homard au Cognac 
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Aile de Raie Fumée Grenobloise 
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Bœuf lardé | Pommes Pont Neuf aux truffes | Chicon braisé farci 
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Brillat Savarin Truffé 
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Buffet de Desserts
Price : 180€/p (excluding drinks)

When ?

Wednesday March 13, from 7pm > Chef Mathieu Vande Velde x Bernard Aubinet

 

Where ?

At the Roannay gourmet restaurant in Francorchamps