Wilt u kerst vieren in het comfort van uw eigen huis zonder uren in de keuken te staan?
Chef-kok Mathieu Vande Velde en Brasserie Lounge bieden twee verschillende boxen zodat u thuis kunt genieten van een gastronomische kerstavond. Elke box prikkelt uw smaakpapillen met overheerlijk bereide gerechten en biedt u een gastronomische ervaring die de beste restaurants waardig is, en dat gewoon bij u thuis.
- Box voor € 65: hapje, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, brood en boter.
- Box voor € 85: 2 hapjes, 2 voorgerechten, hoofdgerecht, dessert, brood en boter.
Als de klant dat wenst, kunnen we ook wijn aanbieden bij het menu.
Om uw afhaalbox te reserveren : +32 87 27 53 11 of info@roannay.be
Op het menu :
Prélude
★
Saumon fumé au bois de hêtre
Pommade de brocoli
Pamplemousse grillé au barbecue
★
Caviar Impérial « Top Sélection »
Maison Caspian Tradition
Garnitures et bilinis (+ 90€)
★
* Velouté de chou-fleur rôti aux truffes
Pain de campagne, beurre truffé et viande de grison
★
Pintadeau et homard Cardinal
Jardinière de légumes
★
Brie de Meaux aux truffes
Salade composée
Pain aux raisins (+ 15€)
★
Bûche de Noël
★
Mignardises
*Uniquement dans le menu 4 services
Reserveren
Reserveren kan door 7 dagen per week te bellen naar onze receptie op +32 87 27 53 11 of via info@roannay.be (beperkt aantal).
Geef ons je naam, telefoonnummer en e-mailadres. Zodra we je betaling hebben ontvangen, wordt je bestelling bevestigd.
Afhaling op dinsdag 24/12 (tijdstippen worden aangekondigd) rechtstreeks in ons restaurant (Rue de Spa 155 in Francorchamps).
U kunt uw cadeaubonnen ook bij onze receptie kopen.
Related Posts
15/20 in de Gault&Millau, een schitterende beloning …
Afgelopen maandag 7 november werden de laureaten van de Gault&Millau Guide 2023 bekendgemaakt. Ons gastronomische...
Bruno Paillard x Roannay: 10 juli
*Exclusief evenement* Kom proeven van de uitzonderlijke gastronomische keuken van chef Mathieu Vande Velde, versterkt door de...
Uitreiking Michelin Gids Belux 2024
Maandag 26 februari vond de ceremonie van de MICHELIN Gids Belux 2024 plaats in Antwerpen. We zijn verheugd te kunnen...
Lounge Brasserie Pakket – vanaf 259€
Lounge Brasserie Pakket bevat : 1 overnachting in een Standaard kamer Een 3-gangen menu in de Lounge, de brasserie van de...
De “Love Package” bevat : Een overnachting voor twee personen in een suite met een bubbelbad voor twee personen 4-gangen...
Belevingspakket: Overnachting en gastronomisch menu – vanaf 540€
De belevingsformule bevat : 1 overnachting in een ‘Superior’-kamer Gastronomisch zesgangenmenu ‘Le 1926’ in ons...
Nog tot en met 19 oktober verwelkomt onze bar “Welcome – Drink & Food” u met een unieke Happy Hour-actie op al...
NEW YEAR-arrangement – 31.12 > 2.01
Beleef een majestueuze Oudejaarsavond, gekenmerkt door haute cuisine, luxe en verfijning. Duik in een unieke ervaring en...
Majestueuze en gastronomisch feestdagen bij Le Roannay
Onze Ardennen staan bekend om de schoonheid van hun idyllische landschappen. En met de kleuren van de winter ziet het er...
13 maart : 4 handen diner Chef Mathieu Vande Velde X Bernard Aubinet
Gezien het succes van onze uitzonderlijke 4 handen diner met Chef Maxence Louis van Baci in Luik en zijn team, zijn we zeer...
Welzijns- en belevingsformule – vanaf 690€
De welzijns- en belevingsformule bevat : 1 overnachting in een ‘Superior’-kamer Gastronomisch zesgangenmenu ‘Le 1926’ in ons...
NIEUW: Luchtdoop met sterrenmenu – met Heli and Co
Trakteer uzelf op een buitengewone ervaring: een luchtdoop in een helikopter, gevolgd door een overheerlijk sterrenmenu in ons...
’s Ochtends al trek in culinaire verwennerijen? Onze ontbijtmogelijkheden zullen u zeker en vast niet teleurstellen. Maak uw...
Ons hotel zal openen op 24 augustus
Hotel Le Roannay ligt in het hart van het charmante dorpje Francorchamps, op een uitzonderlijke ligging op slechts 800 meter...
Een Michelinster en titel ‘Jonge Chef van het Jaar’
Op maandag 13 maart stelde Michelin zijn nieuwe Michelingids 2023 voor België en Luxemburg voor. Ons gastronomisch restaurant...
Opening van de “Welcome – Drink & Food” – 20 juli vanaf 17u
Le Welcome – Drink & Food, de verfijnde en gezellige bar en brasserie opent zijn deuren vanaf deze woensdag 20 juli...
Kooklessen met Chef Mathieu Vande Velde
Een of twee zondagavonden per maand ontvangt Chef Mathieu Vande Velde u voor een gastronomische kookles ! Op het programma, de...
NEW YEAR-arrangement – 31.12 > 01.01
Beleef een majestueuze Oudejaarsavond, gekenmerkt door haute cuisine, luxe en verfijning. Onze sterrenchef Mathieu Vande Velde...
’s Ochtends al trek in culinaire verwennerijen? Onze ontbijtmogelijkheden zullen u zeker en vast niet teleurstellen. Maak uw...
We zijn op zoek naar nieuw personeel om onze teams te versterken. GASTRONOMISCH STERRENRESTAURANT : Server ...