Wilt u kerst vieren in het comfort van uw eigen huis zonder uren in de keuken te staan?
Chef-kok Mathieu Vande Velde en Brasserie Lounge bieden twee verschillende boxen zodat u thuis kunt genieten van een gastronomische kerstavond. Elke box prikkelt uw smaakpapillen met overheerlijk bereide gerechten en biedt u een gastronomische ervaring die de beste restaurants waardig is, en dat gewoon bij u thuis.
- Box voor € 65: hapje, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, brood en boter.
- Box voor € 85: 2 hapjes, 2 voorgerechten, hoofdgerecht, dessert, brood en boter.
Als de klant dat wenst, kunnen we ook wijn aanbieden bij het menu.
Exclusief: een Excellence de Lérins bier van de Brasserie de l’Abbaye du Val-Dieu in elke kerstdoos!
Val-Dieu Grand-Cru wordt gerijpt in wijnvaten van Lérins, waardoor de smaak na verloop van tijd wordt verrijkt.
Om uw afhaalbox te reserveren : +32 87 27 53 11 of info@roannay.be
Op het menu :
Prélude
★
Saumon fumé au bois de hêtre
Pommade de brocoli
Pamplemousse grillé au barbecue
★
Caviar Impérial « Top Sélection »
Maison Caspian Tradition
Garnitures et bilinis (+ 90€)
★
* Velouté de chou-fleur rôti aux truffes
Pain de campagne, beurre truffé et viande de grison
★
Pintadeau et homard Cardinal
Jardinière de légumes
★
Brie de Meaux aux truffes
Salade composée
Pain aux raisins (+ 15€)
★
Bûche de Noël
★
Mignardises
*Uniquement dans le menu 4 services
Reserveren
Reserveren kan door 7 dagen per week te bellen naar onze receptie op +32 87 27 53 11 of via info@roannay.be (beperkt aantal).
Geef ons je naam, telefoonnummer en e-mailadres. Zodra we je betaling hebben ontvangen, wordt je bestelling bevestigd.
Afhaling op dinsdag 24/12 (tijdstippen worden aangekondigd) rechtstreeks in ons restaurant (Rue de Spa 155 in Francorchamps).
U kunt uw cadeaubonnen ook bij onze receptie kopen.
Related Posts
Welzijns- en belevingsformule – vanaf 690€
De welzijns- en belevingsformule bevat : 1 overnachting in een ‘Superior’-kamer Gastronomisch zesgangenmenu ‘Le 1926’ in ons...
Chef Mathieu Vande Velde biedt je elke maand een meeneemmenu aan! Fijne, gastronomische gerechten, gecreëerd door Chef Mathieu...
Welcome Party “VERJAARDAGEDITIE” – 29 september vanaf 19.00 uur
Een jaar geleden heropende de Roannay haar deuren na een jaar van bouwen en een complete transformatie… We willen deze...
Le Roannay bekroond met 15,5/20 door Gault & Millau
De prijsuitreiking voor de Gault & Millau 2024 vond plaats op 27 november 2023. Ons gastronomische restaurant kreeg een...
Uitreiking Michelin Gids Belux 2024
Maandag 26 februari vond de ceremonie van de MICHELIN Gids Belux 2024 plaats in Antwerpen. We zijn verheugd te kunnen...
NEW YEAR-arrangement – 30.12 > 01.01
Beleef een majestueuze Oudjaarsavond, gekenmerkt door haute gastronomie, luxe en verfijning. Om het jaar in stijl af te...
Opening van de “Welcome – Drink & Food” – 20 juli vanaf 17u
Le Welcome – Drink & Food, de verfijnde en gezellige bar en brasserie opent zijn deuren vanaf deze woensdag 20 juli...
20 februari: 4 handen diner Roannay X Baci
Op 20 februari verwelkomen we met veel plezier Chef Maxence Louis van Baci in Luik en zijn team voor een uitzonderlijk 4...
’s Ochtends al trek in culinaire verwennerijen? Onze ontbijtmogelijkheden zullen u zeker en vast niet teleurstellen. Maak uw...
Kooklessen met Chef Mathieu Vande Velde
Een of twee zondagavonden per maand ontvangt Chef Mathieu Vande Velde u voor een gastronomische kookles ! Op het programma, de...
Rooftop Combes avonden – 19 oktober
Het concept: een feestelijke avond met DJ set in onze “𝐿𝑒𝑠 𝐶𝑜𝑚𝑏𝑒𝑠” zaal en op het prachtige Rooftop terras!...
Belevingspakket: Overnachting en gastronomisch menu – vanaf 540€
De belevingsformule bevat : 1 overnachting in een ‘Superior’-kamer Gastronomisch zesgangenmenu ‘Le 1926’ in ons...
Donderdag 28 november – Discar Premium party
Kom naar Le Roannay voor een chique en feestelijke avond op donderdag 28 november vanaf 18.30 uur, in samenwerking met Discar...
Stap in de schoenen van een piloot en voel de adrenaline van een race in onze nieuwe rijsimulator! En met de beelden van...
Take Away Kerstmenu – 24 december
Wilt u kerst vieren in het comfort van uw eigen huis zonder uren in de keuken te staan? Chef-kok Mathieu Vande Velde en...
NIEUW: Luchtdoop met sterrenmenu – met Heli and Co
Trakteer uzelf op een buitengewone ervaring: een luchtdoop in een helikopter, gevolgd door een overheerlijk sterrenmenu in ons...
Een Michelinster en titel ‘Jonge Chef van het Jaar’
Op maandag 13 maart stelde Michelin zijn nieuwe Michelingids 2023 voor België en Luxemburg voor. Ons gastronomisch restaurant...
27 november – Wildmenu in het restaurant
Geniet van een uitzonderlijke avond vol herfstsmaken! Aanstaande woensdag 27 november biedt ons restaurant een exclusieve...
Nog tot en met 19 oktober verwelkomt onze bar “Welcome – Drink & Food” u met een unieke Happy Hour-actie op al...
SOLD OUT • 25 november vanaf 18u – Les Samedis des Combes
[ SOLD OUT ] Onze ontvangstruimte “Les Combes” heet u welkom voor het eerste evenement van het seizoen. Kom naar...