Op maandag 13 maart stelde Michelin zijn nieuwe Michelingids 2023 voor België en Luxemburg voor.
Ons gastronomisch restaurant werd bekroond met een eerste Michelinster en is vanaf nu terug te vinden in de beroemde gids! Dit is een geweldige beloning voor ons hele team, dat sinds de opening met hart en ziel in dit avontuur is gestapt.
Onze chef-kok Mathieu Vande Velde werd ook uitgeroepen tot ‘Jonge Chef van het Jaar’ tijdens deze prachtige ceremonie!
Deze twee prachtige bekroningen van ons werk verdienen ook een grote dankuwel:
Dankuwel aan de Michelingids 2023 voor deze prachtige dubbele onderscheiding.
Dankuwel aan onze chef-koks Mathieu Vande Velde en David Martin, en aan het managementteam met Valérie China, Roger Gehlen en Vicky Bosquin.
Dankuwel aan ons team in de keuken en de zaal, dat elke dag zijn enthousiasme voor lekker eten deelt met onze gasten.
Dankuwel aan iedereen die achter de schermen werkt en ook hun steentje hebben bijgedragen aan dit grote succes!
En dankuwel aan jullie allemaal, beste klanten, voor jullie vertrouwen …
We kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen !

Related Posts
27 november – Wildmenu in het restaurant
Geniet van een uitzonderlijke avond vol herfstsmaken! Aanstaande woensdag 27 november biedt ons restaurant een exclusieve...
Ontdek onze online geschenkbonnen!
Verras uw geliefden met een onvergetelijke ervaring in Le Roannay! U kunt kiezen voor een van onze geschenkpakketten...
Een verblijf in het teken van gastronomie en ontdekkingen
Trakteer uzelf op een gastronomisch verblijf aan de voet van de Ardennen, perfect om te herbronnen, heerlijke gerechten te...
13 maart : 4 handen diner Chef Mathieu Vande Velde X Bernard Aubinet
Gezien het succes van onze uitzonderlijke 4 handen diner met Chef Maxence Louis van Baci in Luik en zijn team, zijn we zeer...
NIEUW: Luchtdoop met sterrenmenu – met Heli and Co
Trakteer uzelf op een buitengewone ervaring: een luchtdoop in een helikopter, gevolgd door een overheerlijk sterrenmenu in ons...
Majestueuze en gastronomisch feestdagen …
Onze Ardennen staan bekend om de schoonheid van hun idyllische landschappen. En met de kleuren van de winter ziet het er...
Kooklessen met Chef Mathieu Vande Velde
Chef Mathieu Vande Velde ontvangt u regelmatig op een gastronomische kookles ! Op het programma, de creatie van een 3-gangen...
We zijn op zoek naar nieuw personeel om onze teams te versterken. GASTRONOMISCH STERRENRESTAURANT : Server ...
Stap in de schoenen van een piloot en voel de adrenaline van een race in onze nieuwe rijsimulator! En met de beelden van...
Le Roannay bekroond met 15,5/20 door Gault & Millau
De prijsuitreiking voor de Gault & Millau 2024 vond plaats op 27 november 2023. Ons gastronomische restaurant kreeg een...
Donderdag 28 november – Discar Premium party
Kom naar Le Roannay voor een chique en feestelijke avond op donderdag 28 november vanaf 18.30 uur, in samenwerking met Discar...
Gaëtan Vigneron op een signeersessie in Le Roannay op 25/07
Fans van motorsport en sensatiezoekers, dit is het evenement voor jullie! SAVE THE DATE!!! Signeersessie met Gaëten Vigneron...
15/20 in de Gault&Millau, een schitterende beloning …
Afgelopen maandag 7 november werden de laureaten van de Gault&Millau Guide 2023 bekendgemaakt. Ons gastronomische...
Opening van de “Welcome – Drink & Food” – 20 juli vanaf 17u
Le Welcome – Drink & Food, de verfijnde en gezellige bar en brasserie opent zijn deuren vanaf deze woensdag 20 juli...
Geniet van een unieke en smakelijke gastronomische ervaring met een menu gewijd aan de zwarte diamant van de keuken: de...
Magische feesten in Le Roannay!
Voor deze feestelijke periode halen we alles uit de kast om u te laten genieten van gastronomische hoogstandjes, gezellig...
Beleef een uitzonderlijke gastronomische ervaring waarbij elke hap je naar het hart van de oceaan brengt. Voor deze exclusieve...
Nieuwe gastronomische formules
Chef Mathieu Vande Velde en zijn team bieden u vanaf nu nieuwe menuformules aan! ★ Ontdekkingsformule – 59€/pers. Een...
SOLD OUT • 25 november vanaf 18u – Les Samedis des Combes
[ SOLD OUT ] Onze ontvangstruimte “Les Combes” heet u welkom voor het eerste evenement van het seizoen. Kom naar...
Bruno Paillard x Roannay: 10 juli
*Exclusief evenement* Kom proeven van de uitzonderlijke gastronomische keuken van chef Mathieu Vande Velde, versterkt door de...