Een verblijf in het teken van gastronomie en ontdekkingen

Trakteer uzelf op een gastronomisch verblijf aan de voet van de Ardennen, perfect om te herbronnen, heerlijke gerechten te proeven en tal van culturele ontdekkingen te beleven! Kom genieten van de smaakvolle en verfijnde keuken van onze chef-kok Mathieu Vande Velde in ons restaurant met één Michelinster.

En om de ervaring compleet te maken, kunt u kiezen voor een overnachting in onze elegante en luxueuze kamers! De culinaire verwennerij gaat de volgende dag gewoon door met een à-la-carte-ontbijt met de zoete en hartige specialiteiten van onze chef-koks.

 

Een streek om te ontdekken…

Le Roannay ligt in Francorchamps, op enkele minuten rijden van het historische centrum van Stavelot.

In onze streek vindt u tal van pareltjes!

Zin op wat cultuur op te snuiven? Stavelot en omgeving bieden u heel wat musea : de abdij van Stavelot, het Malmundarium in Malmedy, de vele culturele ontdekkingen in Spa, het kasteel van Reinhardstein in Ovifat en nog veel meer!

Houdt u van sport en avontuur? Aan keuze geen gebrek met onder meer de Escape Challenge in Malmedy, boomklimmen, minigolf, paintball, het buitenzwembad in Stavelot, Coo Adventure, enz.

Of wilt u liever herbronnen in de natuur? Het Veen van Malchamps en het Domaine de Berinzenne liggen op enkele kilometers van het hotel. Maak een wandeling over de beroemde vlonders om te genieten van de frisse lucht van een ongerepte natuur.

En als u bij uw terugkeer in het hotel even tot rust wilt komen, kunt u terecht in de privéwellness van ons hotel voor een heerlijk moment van ontspanning …

 

Heb je een vraag? Een reservering?

Onze receptie staat 7 dagen per week tot uw beschikking +32 87 27 53 11 of via info@roannay.be