Op 20 februari verwelkomen we met veel plezier Chef Maxence Louis van Baci in Luik en zijn team voor een uitzonderlijk 4 handen diner!
Na het succes van ons eerste gezamenlijke evenement in Luik, kom en ontdek de keuken van chef-koks Mathieu Vande Velde en Maxence Louis voor een uniek en onvergetelijk degustatiemenu!
Wanneer ?
Dinsdag 20 februari vanaf 19u
Waar ?
In het gastronomische restaurant Roannay in Francorchamps
Related Posts
Kerstmenu om mee te nemen – 24 december 2025
Wilt u Kerstmis vieren in het comfort van uw eigen huis met een heerlijk menu, zonder uren in de keuken te staan? Chef-kok...
SOLD OUT • 25 november vanaf 18u – Les Samedis des Combes
[ SOLD OUT ] Onze ontvangstruimte “Les Combes” heet u welkom voor het eerste evenement van het seizoen. Kom naar...
Stéphanie provinciale finaliste – Sommelier van het Jaar 2025!
Een paar weken geleden stond onze sommelier Stéphanie Noël op de shortlist voor de prijs “Sommelier van het jaar 2025”! We...
Magische feesten in Le Roannay!
Voor deze feestelijke periode halen we alles uit de kast om u te laten genieten van gastronomische hoogstandjes, gezellig...
Nog op zoek naar een cadeau om je geliefden een plezier te doen? Geef ze een onvergetelijke ervaring met onze cadeaubonnen!...
20 februari: 4 handen diner Roannay X Baci
Op 20 februari verwelkomen we met veel plezier Chef Maxence Louis van Baci in Luik en zijn team voor een uitzonderlijk 4...
13 maart : 4 handen diner Chef Mathieu Vande Velde X Bernard Aubinet
Gezien het succes van onze uitzonderlijke 4 handen diner met Chef Maxence Louis van Baci in Luik en zijn team, zijn we zeer...
Rooftop Combes avonden – 19 oktober
Het concept: een feestelijke avond met DJ set in onze “𝐿𝑒𝑠 𝐶𝑜𝑚𝑏𝑒𝑠” zaal en op het prachtige Rooftop terras!...
Nieuwjaarsfeest – 31 december vanaf 22u
Beleef de magie van oudejaarsavond in Francorchamps! Sluit je bij ons aan voor een onvergetelijk nieuwjaarsfeest in Le...
Uitreiking Michelin Gids Belux 2024
Maandag 26 februari vond de ceremonie van de MICHELIN Gids Belux 2024 plaats in Antwerpen. We zijn verheugd te kunnen...
Geniet van een unieke en smakelijke gastronomische ervaring met een menu gewijd aan de zwarte diamant van de keuken: de...
Kooklessen met Chef Mathieu Vande Velde
Chef Mathieu Vande Velde ontvangt u regelmatig op een gastronomische kookles ! Op het programma, de creatie van een 3-gangen...
Majestueuze en gastronomisch feestdagen …
Onze Ardennen staan bekend om de schoonheid van hun idyllische landschappen. En met de kleuren van de winter ziet het er...
Nog tot en met 19 oktober verwelkomt onze bar “Welcome – Drink & Food” u met een unieke Happy Hour-actie op al...
15/20 in de Gault&Millau, een schitterende beloning …
Afgelopen maandag 7 november werden de laureaten van de Gault&Millau Guide 2023 bekendgemaakt. Ons gastronomische...
Een gastronomisch uitje dit najaar !
De bladeren kleuren goud en de lucht wordt frisser… het is het ideale moment om uzelf een culinaire en rustgevende pauze te...
Beleef een uitzonderlijke gastronomische ervaring waarbij elke hap je naar het hart van de oceaan brengt. Voor deze exclusieve...
SOLD OUT • 10 november – Caviar & Champagne-avond
Beleef een unieke en verfijnde gastronomische ervaring, volledig gewijd aan twee uitzonderlijke producten: kaviaar &...
Gaëtan Vigneron op een signeersessie in Le Roannay op 25/07
Fans van motorsport en sensatiezoekers, dit is het evenement voor jullie! SAVE THE DATE!!! Signeersessie met Gaëten Vigneron...
We zijn op zoek naar nieuw personeel om onze teams te versterken. GASTRONOMISCH STERRENRESTAURANT : Server ...