Majestueuze en gastronomisch feestdagen …

Onze Ardennen staan bekend om de schoonheid van hun idyllische landschappen. En met de kleuren van de winter ziet het er allemaal nog wat magischer en charmanter uit. De feestdagen zijn dan ook een heerlijke tijd om nieuwe energie op te doen en van een onvergetelijk verblijf te genieten …

Voor die feestdagen halen we alles uit de kast om u gastronomische hoogtepunten, onvergetelijke momenten met uw geliefden en welverdiende rust te geven.

Ons aanbod voor de feestdagen

We bieden een reeks feestelijke arrangementen om u te laten genieten van deze magische tijd van het jaar, zonder de stress die er soms mee gepaard kan gaan. Van een heerlijk diner op kerstavond in ons restaurant met een Michelinster tot gezellige, luxe kamers … Alles is aanwezig om tijdens deze bijzondere periode van het jaar even alles los te laten.

 

Afhaalmenu kerstavond – 24/12

Chef Mathieu Vande Velde en zijn team hebben een meeneemmenu voor Kerstmis voor u samengesteld, voor een kerstavond thuis die in het teken staat van lekker eten… zonder tijd te verspillen aan de voorbereidingen!

> Ontdek het menu

Kerstmenu in Lounge Bar & Brasserie

Op 25 december, rond het middaguur, zal onze Lounge Bar & Brasserie u verwelkomen met een kerstmenu met drie gangen voor een gezellig en gastronomisch moment!

Prijs : 60€/persoon, met gratis glas bubbels

> Ontdek het menu

Onze Brasserie Lounge is gesloten op 24/12 ‘s avonds, op 25/12 ‘s avonds en op 1 januari ‘s middags.

Nieuwjaar

Begin 2024 in goed gezelschap !

Laat u verleiden door onze nieuwjaarsarrangementen :

Een gastronomische maaltijd in ons restaurant met een Michelinster, bubbels, muziek en een nacht in een van onze charmante kamers … Dat zijn de ingrediënten voor een onvergetelijk verblijf!

Nieuwjaarszuurkool

Om het nieuwe jaar in schoonheid te beginnen ontvangen we u op de avond van 1 januari in Lounge Bar & Brasserie voor een heerlijk zuurkoolmenu met drie gangen, met varken op het spit, buiten klaargemaakt door chef-kok Mathieu!

Prijs : 60€/persoon, met gratis glas bubbels

> Ontdek het menu

 

Is uw interesse gewekt? Onze receptie staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en uw gastronomische ervaring of verblijf te reserveren :  +32 80 78 00 00 of via info@roannay.be