Kooklessen met Chef Mathieu Vande Velde

Een of twee zondagavonden per maand ontvangt Chef Mathieu Vande Velde u voor een gastronomische kookles !

Op het programma, de creatie van een 3-gangen Menu, met het advies van de Chef en zijn team, gevolgd door de proeverij van dit Menu vergezeld van zijn amuse & mignardise, comfortabel geïnstalleerd in ons sterrenrestaurant (1 Michelin-ster).

Volgende data & thema’s :

  • 25 februari vanaf 17.00 uur : Afrodisiacum koken
  • 10 maart ➔ [UITVERKOCHT]
  • 14 april vanaf 17.00 uur : Vis in april [UITVERKOCHT]
  • 28 april vanaf 17.00 uur : Vis in april
  • 12 mei vanaf 17.00 uur: Asperges
  • 26 mei vanaf 17.00 uur: Asperges
  • 9 juni vanaf 17.00 uur: Koken boven open vuur [UITVERKOCHT]
  • 23 juni vanaf 17.00 uur: Koken boven open vuur
  • 14 juli vanaf 17.00 uur: Rundvlees in al zijn pracht [UITVERKOCHT]
  • 21 juli vanaf 17.00 uur: Rundvlees in al zijn pracht
  • 18 augustus vanaf 17.00 uur: Zoete en hartige tomaten
  • 25 augustus vanaf 17.00 uur: Zoete en hartige tomaten


Prijs:
 150€/kookles, alles inbegrepen:

  • kookles met Chef Mathieu Vande Velde
  • 3 gangen menu,
  • water & wijn selectie!


Praktische informatie : 

  • Welkom en Welkomstdrankje tussen 17u en 17u30
  • 17u30-18u : Briefing door Chef Mathieu Vande Velde
  • 18u -19u30 uur : Kookles
  • 19u30 : Proeverij

Alleen op reservering – Maximaal 16 deelnemers

 

Informatie en registratie : op +32 87 27 53 11 of via info@roannay.be

> Vergeet niet deze kooklessen aan te bieden als ” geschenkbonnen “

Reserverings- en annuleringsvoorwaarden:

De betaling moet ten minste 7 dagen voor de cursus plaatsvinden.

In geval van annulering tot 48 uur voor de datum wordt u een latere cursus aangeboden ter vervanging van uw boeking. Er worden geen terugbetalingen gedaan.

In geval van annulering minder dan 48 uur wordt 100 % van het bedrag in rekening gebracht en kan deze niet worden uitgesteld.