Een of twee zondagavonden per maand ontvangt Chef Mathieu Vande Velde u voor een gastronomische kookles !
Op het programma, de creatie van een 3-gangen Menu, met het advies van de Chef en zijn team, gevolgd door de proeverij van dit Menu vergezeld van zijn amuse & mignardise, comfortabel geïnstalleerd in ons sterrenrestaurant (1 Michelin-ster).
Volgende data & thema’s :
- 28 april vanaf 17.00 uur : Vis in april
- 12 mei vanaf 17.00 uur: Asperges [UITVERKOCHT]
- 26 mei vanaf 17.00 uur: Asperges
- 9 juni vanaf 17.00 uur: Koken boven open vuur [UITVERKOCHT]
- 23 juni vanaf 17.00 uur: Koken boven open vuur
- 14 juli vanaf 17.00 uur: Rundvlees in al zijn pracht [UITVERKOCHT]
- 21 juli vanaf 17.00 uur: Rundvlees in al zijn pracht
- 18 augustus vanaf 17.00 uur: Zoete en hartige tomaten
- 25 augustus vanaf 17.00 uur: Zoete en hartige tomaten
Prijs: 150€/kookles, alles inbegrepen:
- kookles met Chef Mathieu Vande Velde
- 3 gangen menu,
- water & wijn selectie!
Praktische informatie :
- Welkom en Welkomstdrankje tussen 17u en 17u30
- 17u30-18u : Briefing door Chef Mathieu Vande Velde
- 18u -19u30 uur : Kookles
- 19u30 : Proeverij
Alleen op reservering – Maximaal 16 deelnemers
Informatie en registratie : op +32 87 27 53 11 of via info@roannay.be
> Vergeet niet deze kooklessen aan te bieden als ” geschenkbonnen “
Reserverings- en annuleringsvoorwaarden:
De betaling moet ten minste 7 dagen voor de cursus plaatsvinden.
In geval van annulering tot 48 uur voor de datum wordt u een latere cursus aangeboden ter vervanging van uw boeking. Er worden geen terugbetalingen gedaan.
In geval van annulering minder dan 48 uur wordt 100 % van het bedrag in rekening gebracht en kan deze niet worden uitgesteld.
Related Posts
Ons hotel zal openen op 24 augustus
Hotel Le Roannay ligt in het hart van het charmante dorpje Francorchamps, op een uitzonderlijke ligging op slechts 800 meter...
’s Ochtends al trek in culinaire verwennerijen? Onze ontbijtmogelijkheden zullen u zeker en vast niet teleurstellen. Maak uw...
Belevingspakket: Overnachting en gastronomisch menu – vanaf 540€
De belevingsformule bevat : 1 overnachting in een ‘Superior’-kamer Gastronomisch zesgangenmenu ‘Le 1926’ in ons...
Een Michelinster en titel ‘Jonge Chef van het Jaar’
Op maandag 13 maart stelde Michelin zijn nieuwe Michelingids 2023 voor België en Luxemburg voor. Ons gastronomisch restaurant...
Chef Mathieu Vande Velde & onze Brasserie Lounge bieden nu maandelijks een afhaalmenu aan! Elke 2e vrijdag van de maand is...
Lounge Brasserie Pakket – vanaf 259€
Lounge Brasserie Pakket bevat : 1 overnachting in een Standaard kamer Een 3-gangen menu in de Lounge, de brasserie van de...
Nog tot en met 19 oktober verwelkomt onze bar “Welcome – Drink & Food” u met een unieke Happy Hour-actie op al...
De “Love Package” bevat : Een overnachting voor twee personen in een suite met een bubbelbad voor twee personen 4-gangen...
Kooklessen met Chef Mathieu Vande Velde
Een of twee zondagavonden per maand ontvangt Chef Mathieu Vande Velde u voor een gastronomische kookles ! Op het programma, de...
Ontdekkingspakket – vanaf 410€
Het ontdekkingspakket bevat : 1 overnachting in een Superior kamer Een 3-gangen menu “Discovery” in het...
Een verblijf in het teken van gastronomie en ontdekkingen
Trakteer uzelf op een gastronomisch verblijf aan de voet van de Ardennen, perfect om te herbronnen, heerlijke gerechten te...
Le Roannay bekroond met 15,5/20 door Gault & Millau
De prijsuitreiking voor de Gault & Millau 2024 vond plaats op 27 november 2023. Ons gastronomische restaurant kreeg een...
20 februari: 4 handen diner Roannay X Baci
Op 20 februari verwelkomen we met veel plezier Chef Maxence Louis van Baci in Luik en zijn team voor een uitzonderlijk 4...
We zijn op zoek naar nieuw personeel om onze teams te versterken. GASTRONOMISCH STERRENRESTAURANT : Server ...
Welzijns- en belevingsformule – vanaf 690€
De welzijns- en belevingsformule bevat : 1 overnachting in een ‘Superior’-kamer Gastronomisch zesgangenmenu ‘Le 1926’ in ons...
Majestueuze en gastronomisch feestdagen …
Onze Ardennen staan bekend om de schoonheid van hun idyllische landschappen. En met de kleuren van de winter ziet het er...
Welcome Party “VERJAARDAGEDITIE” – 29 september vanaf 19.00 uur
Een jaar geleden heropende de Roannay haar deuren na een jaar van bouwen en een complete transformatie… We willen deze...
13 maart : 4 handen diner Chef Mathieu Vande Velde X Bernard Aubinet
Gezien het succes van onze uitzonderlijke 4 handen diner met Chef Maxence Louis van Baci in Luik en zijn team, zijn we zeer...
Privé Wellnessruimte : 3 uur toegang
Wilt u even ontsnappen uit de dagelijkse sleur? De wellnessruimte van Le Roannay laat u heerlijk ontspannen en tot rust komen...
De Business Package omvat : 1 overnachting voor één persoon in een standaardkamer Een maaltijd in de Lounge 20 Minuten...