31 oktober – Kreeftenmenu

Beleef een onvergetelijke gastronomische avond met kreeft in de hoofdrol …

Deze donderdag 31 oktober om 19 uur, aan de vooravond van een feestdag, bieden onze sterrenchef Mathieu Vande Velde en zijn team u een uniek en uitzonderlijk menu op basis van het meest edele schaaldier.

U beleeft een exclusieve avond in het teken van culinaire uitmuntendheid, waarbij elk gerecht een waar kunstwerk en een smaakexplosie voor uw smaakpapillen zal zijn …

 

* Kreeftenmenu – 4 gangen*

Tartelette pieds de cochon – homards
Rolls avocat – homards
Carottes samba – huile de homards
***
Salade de homards – herbes sauvages
*
Cassolette de pinces de homards
*
Trou normand
 *
Queue de homards rôti au feu de bois – noisettes
*
Tartelette dame blanche inversée
***
Beignet myrtilles

 

 

Dit unieke 4-gangenmenu, met hors d’oeuvres en mignardises, kost €110/persoon (exclusief drankjes). Er wordt een vooruitbetaling gevraagd om je reservering te garanderen.

Data & tijd: 31 oktober om 19.00 uur.

Laat je meeslepen door een uitzonderlijk diner in de elegante en verfijnde sfeer van ons gastronomisch restaurant & reserveer nu je tafel door te bellen naar +32 87 27 53 11 of via info@roannay.be