Wilt u kerst vieren in het comfort van uw eigen huis zonder uren in de keuken te staan?
Chef-kok Mathieu Vande Velde en Brasserie Lounge bieden twee verschillende boxen zodat u thuis kunt genieten van een gastronomische kerstavond. Elke box prikkelt uw smaakpapillen met overheerlijk bereide gerechten en biedt u een gastronomische ervaring die de beste restaurants waardig is, en dat gewoon bij u thuis.
- Box voor € 65: hapje, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, brood en boter.
- Box voor € 85: 2 hapjes, 2 voorgerechten, hoofdgerecht, dessert, brood en boter.
Als de klant dat wenst, kunnen we ook wijn aanbieden bij het menu.
Om uw afhaalbox te reserveren : +32 87 27 53 11 of info@roannay.be
Op het menu :
Prélude
★
Saumon fumé au bois de hêtre
Pommade de brocoli
Pamplemousse grillé au barbecue
★
Caviar Impérial « Top Sélection »
Maison Caspian Tradition
Garnitures et bilinis (+ 90€)
★
* Velouté de chou-fleur rôti aux truffes
Pain de campagne, beurre truffé et viande de grison
★
Pintadeau et homard Cardinal
Jardinière de légumes
★
Brie de Meaux aux truffes
Salade composée
Pain aux raisins (+ 15€)
★
Bûche de Noël
★
Mignardises
*Uniquement dans le menu 4 services
Reserveren
Reserveren kan door 7 dagen per week te bellen naar onze receptie op +32 87 27 53 11 of via info@roannay.be (beperkt aantal).
Geef ons je naam, telefoonnummer en e-mailadres. Zodra we je betaling hebben ontvangen, wordt je bestelling bevestigd.
Afhaling op dinsdag 24/12 (tijdstippen worden aangekondigd) rechtstreeks in ons restaurant (Rue de Spa 155 in Francorchamps).
U kunt uw cadeaubonnen ook bij onze receptie kopen.
Related Posts
Gaëtan Vigneron op een signeersessie in Le Roannay op 25/07
Fans van motorsport en sensatiezoekers, dit is het evenement voor jullie! SAVE THE DATE!!! Signeersessie met Gaëten Vigneron...
Lounge Brasserie Pakket – vanaf 259€
Lounge Brasserie Pakket bevat : 1 overnachting in een Standaard kamer Een 3-gangen menu in de Lounge, de brasserie van de...
NEW YEAR-arrangement – 30.12 > 01.01
Beleef een majestueuze Oudjaarsavond, gekenmerkt door haute gastronomie, luxe en verfijning. Om het jaar in stijl af te...
Majestueuze en gastronomisch feestdagen …
Onze Ardennen staan bekend om de schoonheid van hun idyllische landschappen. En met de kleuren van de winter ziet het er...
Een verblijf in het teken van gastronomie en ontdekkingen
Trakteer uzelf op een gastronomisch verblijf aan de voet van de Ardennen, perfect om te herbronnen, heerlijke gerechten te...
Welcome Party “VERJAARDAGEDITIE” – 29 september vanaf 19.00 uur
Een jaar geleden heropende de Roannay haar deuren na een jaar van bouwen en een complete transformatie… We willen deze...
We zijn op zoek naar nieuw personeel om onze teams te versterken. GASTRONOMISCH STERRENRESTAURANT : Server ...
Kooklessen met Chef Mathieu Vande Velde
Een of twee zondagavonden per maand ontvangt Chef Mathieu Vande Velde u voor een gastronomische kookles ! Op het programma, de...
13 maart : 4 handen diner Chef Mathieu Vande Velde X Bernard Aubinet
Gezien het succes van onze uitzonderlijke 4 handen diner met Chef Maxence Louis van Baci in Luik en zijn team, zijn we zeer...
Nieuwjaarsfeest – 31 december vanaf 22u
Beleef de magie van oudejaarsavond in Francorchamps! Sluit je bij ons aan voor een onvergetelijk nieuwjaarsfeest in Le...
Privé Wellnessruimte : 3 uur toegang
Wilt u even ontsnappen uit de dagelijkse sleur? De wellnessruimte van Le Roannay laat u heerlijk ontspannen en tot rust komen...
Stap in de schoenen van een piloot en voel de adrenaline van een race in onze nieuwe rijsimulator! En met de beelden van...
SOLD OUT • 25 november vanaf 18u – Les Samedis des Combes
[ SOLD OUT ] Onze ontvangstruimte “Les Combes” heet u welkom voor het eerste evenement van het seizoen. Kom naar...
Rooftop Combes avonden – 19 oktober
Het concept: een feestelijke avond met DJ set in onze “𝐿𝑒𝑠 𝐶𝑜𝑚𝑏𝑒𝑠” zaal en op het prachtige Rooftop terras!...
Belevingspakket: Overnachting en gastronomisch menu – vanaf 540€
De belevingsformule bevat : 1 overnachting in een ‘Superior’-kamer Gastronomisch zesgangenmenu ‘Le 1926’ in ons...
Take Away Kerstmenu – 24 december
Wilt u kerst vieren in het comfort van uw eigen huis zonder uren in de keuken te staan? Chef-kok Mathieu Vande Velde en...
15/20 in de Gault&Millau, een schitterende beloning …
Afgelopen maandag 7 november werden de laureaten van de Gault&Millau Guide 2023 bekendgemaakt. Ons gastronomische...
Een Michelinster en titel ‘Jonge Chef van het Jaar’
Op maandag 13 maart stelde Michelin zijn nieuwe Michelingids 2023 voor België en Luxemburg voor. Ons gastronomisch restaurant...
Bruno Paillard x Roannay: 10 juli
*Exclusief evenement* Kom proeven van de uitzonderlijke gastronomische keuken van chef Mathieu Vande Velde, versterkt door de...
Le Roannay bekroond met 15,5/20 door Gault & Millau
De prijsuitreiking voor de Gault & Millau 2024 vond plaats op 27 november 2023. Ons gastronomische restaurant kreeg een...