Zodra het drukke toeristische hoogseizoen zachtjes zijn deuren sluit, toont de regio zich in alle authenticiteit, ver weg van de zomerse drukte. Tussen late herfst en winter krijgen de landschappen een rustige, mysterieuze en elegante sfeer — het ideale moment om Francorchamps en omgeving zonder drukte te ontdekken, in alle intimiteit. Of u nu droomt van een gezellig verblijf, een heerlijke tafel, of gewoon een verkwikkende break weg van de dagelijkse routine, dit is het perfecte moment om de regio anders te beleven.

Van 15 november tot 15 maart biedt Le Roannay “laagseizoen”-tarieven, speciaal ontworpen voor uw romantische uitstapjes.
In de zachte winterrust zet u uw koffers neer aan de poort van de Ardennen en ontdekt u onze elegante en verfijnde kamers, onze Lounge Brasserie met hartverwarmende gerechten, onze private Wellnessruimte om te ontspannen, en uiteraard ons met één Michelinster bekroonde restaurant voor een uitzonderlijke gastronomische ervaring.

Buiten bieden de nabijgelegen Fagne de Malchamps en de Hoge Venen een magisch decor: ochtendnevel, rijpende landschappen, stille bossen… Een zeldzame sfeer, ideaal om op te laden tussen luxe, natuur en zachtheid. Musea en toeristische attracties kunnen in alle rust bezocht worden. De steden en dorpen in de omgeving onthullen zich op het ritme van uw wandeling.
Het laagseizoen wordt zo een zeldzame, bijna bevoorrechte periode om de regio op een andere manier te ontdekken: minder mensen, meer intimiteit en nog meer ontspanning.

Ontdek onze arrangementen & laagseizoenstarieven :
Reserveer nu uw winteruitstap en laat u betoveren door de charme van ons etablissement!
Een vraag? Een reservatie?
Onze Receptie staat voor u klaar op +32 87 27 53 11 of via info@roannay.be
Related Posts
Gaëtan Vigneron op een signeersessie in Le Roannay op 25/07
Fans van motorsport en sensatiezoekers, dit is het evenement voor jullie! SAVE THE DATE!!! Signeersessie met Gaëten Vigneron...
Beleef een uitzonderlijke gastronomische ervaring waarbij elke hap je naar het hart van de oceaan brengt. Voor deze exclusieve...
Nog tot en met 19 oktober verwelkomt onze bar “Welcome – Drink & Food” u met een unieke Happy Hour-actie op al...
15,5/20 in de Gault & Millau 2026 Gids
We zijn trots om aan te kondigen dat Gault & Millau opnieuw zijn vertrouwen in ons heeft bevestigd door ons opnieuw deze...
Winterseizoen: voordelige tarieven tot 15 maart 2026!
Zodra het drukke toeristische hoogseizoen zachtjes zijn deuren sluit, toont de regio zich in alle authenticiteit, ver weg van...
SOLD OUT • 25 november vanaf 18u – Les Samedis des Combes
[ SOLD OUT ] Onze ontvangstruimte “Les Combes” heet u welkom voor het eerste evenement van het seizoen. Kom naar...
Een gastronomisch uitje dit najaar !
De bladeren kleuren goud en de lucht wordt frisser… het is het ideale moment om uzelf een culinaire en rustgevende pauze te...
Ons hotel zal openen op 24 augustus
Hotel Le Roannay ligt in het hart van het charmante dorpje Francorchamps, op een uitzonderlijke ligging op slechts 800 meter...
Het Roannay-team bij Dinner in the Sky
We nodigen u uit op 5 juni voor een buitengewone culinaire ervaring op het Domaine de la Bataille de Waterloo : Dinner in the...
Een verblijf in het teken van gastronomie en ontdekkingen
Trakteer uzelf op een gastronomisch verblijf aan de voet van de Ardennen, perfect om te herbronnen, heerlijke gerechten te...
NIEUW: Luchtdoop met sterrenmenu – met Heli and Co
Trakteer uzelf op een buitengewone ervaring: een luchtdoop in een helikopter, gevolgd door een overheerlijk sterrenmenu in ons...
Nieuwjaarsfeest – 31 december vanaf 22u
Beleef de magie van oudejaarsavond in Francorchamps! Sluit je bij ons aan voor een onvergetelijk nieuwjaarsfeest in Le...
Nieuwe gastronomische formules
Chef Mathieu Vande Velde en zijn team bieden u vanaf nu nieuwe menuformules aan! ★ Ontdekkingsformule – 59€/pers. Een...
Uitreiking Michelin Gids Belux 2024
Maandag 26 februari vond de ceremonie van de MICHELIN Gids Belux 2024 plaats in Antwerpen. We zijn verheugd te kunnen...
Bruno Paillard x Roannay: 10 juli
*Exclusief evenement* Kom proeven van de uitzonderlijke gastronomische keuken van chef Mathieu Vande Velde, versterkt door de...
Kooklessen met Chef Mathieu Vande Velde
Chef Mathieu Vande Velde ontvangt u regelmatig op een gastronomische kookles ! Op het programma, de creatie van een 3-gangen...
Rooftop Combes avonden – 19 oktober
Het concept: een feestelijke avond met DJ set in onze “𝐿𝑒𝑠 𝐶𝑜𝑚𝑏𝑒𝑠” zaal en op het prachtige Rooftop terras!...
Opening van de “Welcome – Drink & Food” – 20 juli vanaf 17u
Le Welcome – Drink & Food, de verfijnde en gezellige bar en brasserie opent zijn deuren vanaf deze woensdag 20 juli...
We zijn op zoek naar nieuw personeel om onze teams te versterken. GASTRONOMISCH STERRENRESTAURANT : Server ...
Geniet van een unieke en smakelijke gastronomische ervaring met een menu gewijd aan de zwarte diamant van de keuken: de...