Chef Mathieu Vande Velde ontvangt u regelmatig op een gastronomische kookles !
Op het programma, de creatie van een 3-gangen Menu, met het advies van de Chef en zijn team, gevolgd door de proeverij van dit Menu vergezeld van zijn amuse & mignardise, comfortabel geïnstalleerd in ons sterrenrestaurant (1 Michelin-ster).
Volgende data & thema’s :
- Zondag 14 september 2025 vanaf 17.00 uur: Kreeft [UITVERKOCHT]
- Donderdag 25 september 2025 vanaf 18.00 uur : Kreeft [UITVERKOCHT]
- Zondag 12 oktober 2025 vanaf 17.00 uur : Groentekeuken [UITVERKOCHT]
- Donderdag 23 oktober vanaf 18.00 uur : Groentekeuken [UITVERKOCHT]
- Zondag 16 november 2025 vanaf 17.00 uur : Ardeens gevogelte [UITVERKOCHT]
- Donderdag 20 november vanaf 18.00 uur : Ardeens gevogelte [UITVERKOCHT]
- Zondag 14 december 2025 vanaf 17.00 uur : Feestmenu [UITVERKOCHT]
- Donderdag 18 december vanaf 18.00 uur : Feestmenu [UITVERKOCHT]
De aankomende data en thema’s voor 2026 komen binnenkort online!
Prijs: 150€/kookles, alles inbegrepen:
- kookles met Chef Mathieu Vande Velde
- 3 gangen menu,
- water & wijn selectie!
Praktische informatie :
DONDERDAGEN :
- Welkom en Welkomstdrankje tussen 18u en 18u30
- 18u30-19u : Briefing door Chef Mathieu Vande Velde
- 19u -20u30 uur : Kookles
- 20u30 : Proeverij
ZONDAGEN :
- Welkom en Welkomstdrankje tussen 17u en 17u30
- 17u30-18u : Briefing door Chef Mathieu Vande Velde
- 18u -19u30 uur : Kookles
- 19u30 : Proeverij
Alleen op reservering – Maximaal 16 deelnemers
Informatie en registratie : op +32 87 27 53 11 of via info@roannay.be
> Vergeet niet deze kooklessen aan te bieden als ” geschenkbonnen “
Reserverings- en annuleringsvoorwaarden:
De betaling moet ten minste 7 dagen voor de cursus plaatsvinden.
In geval van annulering tot 48 uur voor de datum wordt u een latere cursus aangeboden ter vervanging van uw boeking. Er worden geen terugbetalingen gedaan.
In geval van annulering minder dan 48 uur wordt 100 % van het bedrag in rekening gebracht en kan deze niet worden uitgesteld.
Related Posts
Uitreiking Michelin Gids Belux 2024
Maandag 26 februari vond de ceremonie van de MICHELIN Gids Belux 2024 plaats in Antwerpen. We zijn verheugd te kunnen...
Het Roannay-team bij Dinner in the Sky
We nodigen u uit op 5 juni voor een buitengewone culinaire ervaring op het Domaine de la Bataille de Waterloo : Dinner in the...
We zijn op zoek naar nieuw personeel om onze teams te versterken. GASTRONOMISCH STERRENRESTAURANT : Server ...
13 maart : 4 handen diner Chef Mathieu Vande Velde X Bernard Aubinet
Gezien het succes van onze uitzonderlijke 4 handen diner met Chef Maxence Louis van Baci in Luik en zijn team, zijn we zeer...
Ons hotel zal openen op 24 augustus
Hotel Le Roannay ligt in het hart van het charmante dorpje Francorchamps, op een uitzonderlijke ligging op slechts 800 meter...
Kooklessen met Chef Mathieu Vande Velde
Chef Mathieu Vande Velde ontvangt u regelmatig op een gastronomische kookles ! Op het programma, de creatie van een 3-gangen...
Ontdek onze online geschenkbonnen!
Verras uw geliefden met een onvergetelijke ervaring in Le Roannay! U kunt kiezen voor een van onze geschenkpakketten...
NIEUW: Luchtdoop met sterrenmenu – met Heli and Co
Trakteer uzelf op een buitengewone ervaring: een luchtdoop in een helikopter, gevolgd door een overheerlijk sterrenmenu in ons...
Bruno Paillard x Roannay: 10 juli
*Exclusief evenement* Kom proeven van de uitzonderlijke gastronomische keuken van chef Mathieu Vande Velde, versterkt door de...
Majestueuze en gastronomisch feestdagen …
Onze Ardennen staan bekend om de schoonheid van hun idyllische landschappen. En met de kleuren van de winter ziet het er...
Een verblijf in het teken van gastronomie en ontdekkingen
Trakteer uzelf op een gastronomisch verblijf aan de voet van de Ardennen, perfect om te herbronnen, heerlijke gerechten te...
Welcome Party “VERJAARDAGEDITIE” – 29 september vanaf 19.00 uur
Een jaar geleden heropende de Roannay haar deuren na een jaar van bouwen en een complete transformatie… We willen deze...
Een Michelinster en titel ‘Jonge Chef van het Jaar’
Op maandag 13 maart stelde Michelin zijn nieuwe Michelingids 2023 voor België en Luxemburg voor. Ons gastronomisch restaurant...
De Business Package omvat : 1 overnachting voor één persoon in een standaardkamer Een maaltijd in de Lounge 20 Minuten...
Donderdag 28 november – Discar Premium party
Kom naar Le Roannay voor een chique en feestelijke avond op donderdag 28 november vanaf 18.30 uur, in samenwerking met Discar...
Stéphanie provinciale finaliste – Sommelier van het Jaar 2025!
Een paar weken geleden stond onze sommelier Stéphanie Noël op de shortlist voor de prijs “Sommelier van het jaar 2025”! We...
Beleef een uitzonderlijke gastronomische ervaring waarbij elke hap je naar het hart van de oceaan brengt. Voor deze exclusieve...
Nog op zoek naar een cadeau om je geliefden een plezier te doen? Geef ze een onvergetelijke ervaring met onze cadeaubonnen!...
Le Roannay bekroond met 15,5/20 door Gault & Millau
De prijsuitreiking voor de Gault & Millau 2024 vond plaats op 27 november 2023. Ons gastronomische restaurant kreeg een...
Geniet van een unieke en smakelijke gastronomische ervaring met een menu gewijd aan de zwarte diamant van de keuken: de...