20 februari – Truffelmenu

Geniet van een unieke en smakelijke gastronomische ervaring met een menu gewijd aan de zwarte diamant van de keuken: de truffel.

Tijdens een exclusieve avond nodigt onze met een Michelin-ster bekroonde chef-kok Mathieu Vande Velde u uit op een onvergetelijke zintuiglijke reis, waarbij de truffel in al zijn vormen wordt onthuld en uitzonderlijke gerechten met finesse en creativiteit worden gesublimeerd.

* Truffelmenu *

Tartelette pied de cochon crevette grises truffe 

Fregola sarda aux truffes, boeuf et calamar 

Trompe l’oeil aux truffes 

Noir de truffe | parmesan | échalotes au vinaigre 

Sole bretonne truffé 

Boeuf | Foie gras | Truffe 

Dame blanche aux truffes 

 

 

Dit unieke menu in ons restaurant kost 110 €/persoon (exclusief drank). Er wordt een vooruitbetaling gevraagd om je reservering te garanderen.

Data & tijd: 20 februari om 19.00 uur.

Laat je meevoeren door een uitzonderlijk diner in de elegante en verfijnde sfeer van ons gastronomisch restaurant & reserveer nu je tafel op  +32 87 27 53 11 of via info@roannay.be