Chef Mathieu Vande Velde ontvangt u regelmatig op een gastronomische kookles !
Op het programma, de creatie van een 3-gangen Menu, met het advies van de Chef en zijn team, gevolgd door de proeverij van dit Menu vergezeld van zijn amuse & mignardise, comfortabel geïnstalleerd in ons sterrenrestaurant (1 Michelin-ster).
Volgende data & thema’s :
- Zondag 16 november 2025 vanaf 17.00 uur : Ardeens gevogelte [UITVERKOCHT]
- Donderdag 20 november vanaf 18.00 uur : Ardeens gevogelte [UITVERKOCHT]
- Zondag 14 december 2025 vanaf 17.00 uur : Feestmenu [UITVERKOCHT]
- Donderdag 18 december vanaf 18.00 uur : Feestmenu [UITVERKOCHT]
De komende data en thema’s voor 2026 zijn online!
- Donderdag 5 februari 2026 vanaf 18:00 uur : Aphrodisiacum keuken
- Zondag 8 februari 2026 vanaf 17:00 uur : Aphrodisiacum keuken
- Donderdag 5 maart 2026 vanaf 18:00 uur : Lentegroenten
- Zondag 8 maart 2026 vanaf 17:00 uur : Lentegroenten
- Donderdag 9 april 2026 vanaf 18:00 uur : Tarbot
- Zondag 12 april 2026 vanaf 17:00 uur : Tarbot
- Donderdag 14 mei 2026 vanaf 18:00 uur : Asperges
- Zondag 17 mei 2026 vanaf 17:00 uur : Asperges
Prijs: 150€/kookles, alles inbegrepen:
- kookles met Chef Mathieu Vande Velde
- 3 gangen menu,
- water & wijn selectie!
Praktische informatie :
DONDERDAGEN :
- Welkom en Welkomstdrankje tussen 18u en 18u30
- 18u30-19u : Briefing door Chef Mathieu Vande Velde
- 19u -20u30 uur : Kookles
- 20u30 : Proeverij
ZONDAGEN :
- Welkom en Welkomstdrankje tussen 17u en 17u30
- 17u30-18u : Briefing door Chef Mathieu Vande Velde
- 18u -19u30 uur : Kookles
- 19u30 : Proeverij
Alleen op reservering – Maximaal 16 deelnemers
Informatie en registratie : op +32 87 27 53 11 of via info@roannay.be
> Vergeet niet deze kooklessen aan te bieden als ” geschenkbonnen “

Reserverings- en annuleringsvoorwaarden:
De betaling moet ten minste 7 dagen voor de cursus plaatsvinden.
In geval van annulering tot 48 uur voor de datum wordt u een latere cursus aangeboden ter vervanging van uw boeking. Er worden geen terugbetalingen gedaan.
In geval van annulering minder dan 48 uur wordt 100 % van het bedrag in rekening gebracht en kan deze niet worden uitgesteld.
Related Posts
13 maart – Wagyu rundvlees menu
Geniet van een uitzonderlijke gastronomische ervaring, met een heerlijk menu met Wagyu rundvlees, oorspronkelijk uit Japan,...
13 maart : 4 handen diner Chef Mathieu Vande Velde X Bernard Aubinet
Gezien het succes van onze uitzonderlijke 4 handen diner met Chef Maxence Louis van Baci in Luik en zijn team, zijn we zeer...
Stéphanie provinciale finaliste – Sommelier van het Jaar 2025!
Een paar weken geleden stond onze sommelier Stéphanie Noël op de shortlist voor de prijs “Sommelier van het jaar 2025”! We...
Een Michelinster en titel ‘Jonge Chef van het Jaar’
Op maandag 13 maart stelde Michelin zijn nieuwe Michelingids 2023 voor België en Luxemburg voor. Ons gastronomisch restaurant...
Majestueuze en gastronomisch feestdagen bij Le Roannay
Onze Ardennen staan bekend om de schoonheid van hun idyllische landschappen. En met de kleuren van de winter ziet het er...
Kooklessen met Chef Mathieu Vande Velde
Chef Mathieu Vande Velde ontvangt u regelmatig op een gastronomische kookles ! Op het programma, de creatie van een 3-gangen...
Welzijns- en belevingsformule – vanaf 690€
De welzijns- en belevingsformule bevat : 1 overnachting in een ‘Superior’-kamer Gastronomisch zesgangenmenu ‘Signature’ in...
We zijn op zoek naar nieuw personeel om onze teams te versterken. GASTRONOMISCH STERRENRESTAURANT : Server ...
SOLD OUT • 25 november vanaf 18u – Les Samedis des Combes
[ SOLD OUT ] Onze ontvangstruimte “Les Combes” heet u welkom voor het eerste evenement van het seizoen. Kom naar...
Majestueuze en gastronomisch feestdagen …
Onze Ardennen staan bekend om de schoonheid van hun idyllische landschappen. En met de kleuren van de winter ziet het er...
Ons hotel zal openen op 24 augustus
Hotel Le Roannay ligt in het hart van het charmante dorpje Francorchamps, op een uitzonderlijke ligging op slechts 800 meter...
De “Love Package” bevat : Een overnachting voor twee personen in een suite met een bubbelbad voor twee personen 4-gangen...
Lounge Brasserie Pakket – vanaf 239€
Lounge Brasserie Pakket bevat : 1 overnachting in een Standaard kamer Het 3-gangen marktmenu in de Lounge, de brasserie van...
Nog op zoek naar een cadeau om je geliefden een plezier te doen? Geef ze een onvergetelijke ervaring met onze cadeaubonnen!...
NIEUW: Luchtdoop met sterrenmenu – met Heli and Co
Trakteer uzelf op een buitengewone ervaring: een luchtdoop in een helikopter, gevolgd door een overheerlijk sterrenmenu in ons...
Uitreiking Michelin Gids Belux 2024
Maandag 26 februari vond de ceremonie van de MICHELIN Gids Belux 2024 plaats in Antwerpen. We zijn verheugd te kunnen...
Geniet van een unieke en smakelijke gastronomische ervaring met een menu gewijd aan de zwarte diamant van de keuken: de...
Donderdag 28 november – Discar Premium party
Kom naar Le Roannay voor een chique en feestelijke avond op donderdag 28 november vanaf 18.30 uur, in samenwerking met Discar...
Nieuwjaarsfeest – 31 december vanaf 22u
Beleef de magie van oudejaarsavond in Francorchamps! Sluit je bij ons aan voor een onvergetelijk nieuwjaarsfeest in Le...
Rooftop Combes avonden – 19 oktober
Het concept: een feestelijke avond met DJ set in onze “𝐿𝑒𝑠 𝐶𝑜𝑚𝑏𝑒𝑠” zaal en op het prachtige Rooftop terras!...