Chef Mathieu Vande Velde ontvangt u regelmatig op een gastronomische kookles !
Op het programma, de creatie van een 3-gangen Menu, met het advies van de Chef en zijn team, gevolgd door de proeverij van dit Menu vergezeld van zijn amuse & mignardise, comfortabel geïnstalleerd in ons sterrenrestaurant (1 Michelin-ster).
Volgende data & thema’s :
- Zondag 16 november 2025 vanaf 17.00 uur : Ardeens gevogelte [UITVERKOCHT]
- Donderdag 20 november vanaf 18.00 uur : Ardeens gevogelte [UITVERKOCHT]
- Zondag 14 december 2025 vanaf 17.00 uur : Feestmenu [UITVERKOCHT]
- Donderdag 18 december vanaf 18.00 uur : Feestmenu [UITVERKOCHT]
De komende data en thema’s voor 2026 zijn online!
- Donderdag 5 februari 2026 vanaf 18:00 uur : Aphrodisiacum keuken
- Zondag 8 februari 2026 vanaf 17:00 uur : Aphrodisiacum keuken
- Donderdag 5 maart 2026 vanaf 18:00 uur : Lentegroenten
- Zondag 8 maart 2026 vanaf 17:00 uur : Lentegroenten
- Donderdag 9 april 2026 vanaf 18:00 uur : Tarbot
- Zondag 12 april 2026 vanaf 17:00 uur : Tarbot
- Donderdag 14 mei 2026 vanaf 18:00 uur : Asperges
- Zondag 17 mei 2026 vanaf 17:00 uur : Asperges
Prijs: 150€/kookles, alles inbegrepen:
- kookles met Chef Mathieu Vande Velde
- 3 gangen menu,
- water & wijn selectie!
Praktische informatie :
DONDERDAGEN :
- Welkom en Welkomstdrankje tussen 18u en 18u30
- 18u30-19u : Briefing door Chef Mathieu Vande Velde
- 19u -20u30 uur : Kookles
- 20u30 : Proeverij
ZONDAGEN :
- Welkom en Welkomstdrankje tussen 17u en 17u30
- 17u30-18u : Briefing door Chef Mathieu Vande Velde
- 18u -19u30 uur : Kookles
- 19u30 : Proeverij
Alleen op reservering – Maximaal 16 deelnemers
Informatie en registratie : op +32 87 27 53 11 of via info@roannay.be
> Vergeet niet deze kooklessen aan te bieden als ” geschenkbonnen “

Reserverings- en annuleringsvoorwaarden:
De betaling moet ten minste 7 dagen voor de cursus plaatsvinden.
In geval van annulering tot 48 uur voor de datum wordt u een latere cursus aangeboden ter vervanging van uw boeking. Er worden geen terugbetalingen gedaan.
In geval van annulering minder dan 48 uur wordt 100 % van het bedrag in rekening gebracht en kan deze niet worden uitgesteld.
Related Posts
20 februari: 4 handen diner Roannay X Baci
Op 20 februari verwelkomen we met veel plezier Chef Maxence Louis van Baci in Luik en zijn team voor een uitzonderlijk 4...
Beleef een uitzonderlijke gastronomische ervaring waarbij elke hap je naar het hart van de oceaan brengt. Voor deze exclusieve...
15/20 in de Gault&Millau, een schitterende beloning …
Afgelopen maandag 7 november werden de laureaten van de Gault&Millau Guide 2023 bekendgemaakt. Ons gastronomische...
NIEUW: Luchtdoop met sterrenmenu – met Heli and Co
Trakteer uzelf op een buitengewone ervaring: een luchtdoop in een helikopter, gevolgd door een overheerlijk sterrenmenu in ons...
Donderdag 28 november – Discar Premium party
Kom naar Le Roannay voor een chique en feestelijke avond op donderdag 28 november vanaf 18.30 uur, in samenwerking met Discar...
Het Roannay-team bij Dinner in the Sky
We nodigen u uit op 5 juni voor een buitengewone culinaire ervaring op het Domaine de la Bataille de Waterloo : Dinner in the...
Gaëtan Vigneron op een signeersessie in Le Roannay op 25/07
Fans van motorsport en sensatiezoekers, dit is het evenement voor jullie! SAVE THE DATE!!! Signeersessie met Gaëten Vigneron...
Kooklessen met Chef Mathieu Vande Velde
Chef Mathieu Vande Velde ontvangt u regelmatig op een gastronomische kookles ! Op het programma, de creatie van een 3-gangen...
Privé Wellnessruimte : 3 uur toegang
Wilt u even ontsnappen uit de dagelijkse sleur? De wellnessruimte van Le Roannay laat u heerlijk ontspannen en tot rust komen...
Opening van de “Welcome – Drink & Food” – 20 juli vanaf 17u
Le Welcome – Drink & Food, de verfijnde en gezellige bar en brasserie opent zijn deuren vanaf deze woensdag 20 juli...
Welzijns- en belevingsformule – vanaf 690€
De welzijns- en belevingsformule bevat : 1 overnachting in een ‘Superior’-kamer Gastronomisch zesgangenmenu ‘Signature’ in...
Le Roannay bekroond met 15,5/20 door Gault & Millau
De prijsuitreiking voor de Gault & Millau 2024 vond plaats op 27 november 2023. Ons gastronomische restaurant kreeg een...
We zijn op zoek naar nieuw personeel om onze teams te versterken. GASTRONOMISCH STERRENRESTAURANT : Server ...
13 maart – Wagyu rundvlees menu
Geniet van een uitzonderlijke gastronomische ervaring, met een heerlijk menu met Wagyu rundvlees, oorspronkelijk uit Japan,...
Oudejaarsavond | Dansfeest op 31 december
Kom op oudejaarsavond, 31 december om 22.30 uur, naar onze Les Combes-zaal op de eerste verdieping voor een onvergetelijk...
Nieuwe gastronomische formules
Chef Mathieu Vande Velde en zijn team bieden u vanaf nu nieuwe menuformules aan! ★ Ontdekkingsformule – 59€/pers. Een...
Rooftop Combes avonden – 19 oktober
Het concept: een feestelijke avond met DJ set in onze “𝐿𝑒𝑠 𝐶𝑜𝑚𝑏𝑒𝑠” zaal en op het prachtige Rooftop terras!...
Geniet van een unieke en smakelijke gastronomische ervaring met een menu gewijd aan de zwarte diamant van de keuken: de...
Magische feesten in Le Roannay!
Voor deze feestelijke periode halen we alles uit de kast om u te laten genieten van gastronomische hoogstandjes, gezellig...
Nieuwjaarsfeest – 31 december vanaf 22u
Beleef de magie van oudejaarsavond in Francorchamps! Sluit je bij ons aan voor een onvergetelijk nieuwjaarsfeest in Le...