Chef Mathieu Vande Velde ontvangt u regelmatig op een gastronomische kookles !
Op het programma, de creatie van een 3-gangen Menu, met het advies van de Chef en zijn team, gevolgd door de proeverij van dit Menu vergezeld van zijn amuse & mignardise, comfortabel geïnstalleerd in ons sterrenrestaurant (1 Michelin-ster).
Volgende data & thema’s :
- Zondag 14 september 2025 vanaf 17.00 uur: Kreeft [UITVERKOCHT]
- Donderdag 25 september 2025 vanaf 18.00 uur : Kreeft [UITVERKOCHT]
- Zondag 12 oktober 2025 vanaf 17.00 uur : Groentekeuken [UITVERKOCHT]
- Donderdag 23 oktober vanaf 18.00 uur : Groentekeuken [UITVERKOCHT]
- Zondag 16 november 2025 vanaf 17.00 uur : Ardeens gevogelte [UITVERKOCHT]
- Donderdag 20 november vanaf 18.00 uur : Ardeens gevogelte [UITVERKOCHT]
- Zondag 14 december 2025 vanaf 17.00 uur : Feestmenu [UITVERKOCHT]
- Donderdag 18 december vanaf 18.00 uur : Feestmenu [UITVERKOCHT]
De aankomende data en thema’s voor 2026 komen binnenkort online!
Prijs: 150€/kookles, alles inbegrepen:
- kookles met Chef Mathieu Vande Velde
- 3 gangen menu,
- water & wijn selectie!
Praktische informatie :
DONDERDAGEN :
- Welkom en Welkomstdrankje tussen 18u en 18u30
- 18u30-19u : Briefing door Chef Mathieu Vande Velde
- 19u -20u30 uur : Kookles
- 20u30 : Proeverij
ZONDAGEN :
- Welkom en Welkomstdrankje tussen 17u en 17u30
- 17u30-18u : Briefing door Chef Mathieu Vande Velde
- 18u -19u30 uur : Kookles
- 19u30 : Proeverij
Alleen op reservering – Maximaal 16 deelnemers
Informatie en registratie : op +32 87 27 53 11 of via info@roannay.be
> Vergeet niet deze kooklessen aan te bieden als ” geschenkbonnen “
Reserverings- en annuleringsvoorwaarden:
De betaling moet ten minste 7 dagen voor de cursus plaatsvinden.
In geval van annulering tot 48 uur voor de datum wordt u een latere cursus aangeboden ter vervanging van uw boeking. Er worden geen terugbetalingen gedaan.
In geval van annulering minder dan 48 uur wordt 100 % van het bedrag in rekening gebracht en kan deze niet worden uitgesteld.
Related Posts
13 maart – Wagyu rundvlees menu
Geniet van een uitzonderlijke gastronomische ervaring, met een heerlijk menu met Wagyu rundvlees, oorspronkelijk uit Japan,...
Een verblijf in het teken van gastronomie en ontdekkingen
Trakteer uzelf op een gastronomisch verblijf aan de voet van de Ardennen, perfect om te herbronnen, heerlijke gerechten te...
Kooklessen met Chef Mathieu Vande Velde
Chef Mathieu Vande Velde ontvangt u regelmatig op een gastronomische kookles ! Op het programma, de creatie van een 3-gangen...
Welcome Party “VERJAARDAGEDITIE” – 29 september vanaf 19.00 uur
Een jaar geleden heropende de Roannay haar deuren na een jaar van bouwen en een complete transformatie… We willen deze...
Le Roannay bekroond met 15,5/20 door Gault & Millau
De prijsuitreiking voor de Gault & Millau 2024 vond plaats op 27 november 2023. Ons gastronomische restaurant kreeg een...
Opening van de “Welcome – Drink & Food” – 20 juli vanaf 17u
Le Welcome – Drink & Food, de verfijnde en gezellige bar en brasserie opent zijn deuren vanaf deze woensdag 20 juli...
Ons hotel zal openen op 24 augustus
Hotel Le Roannay ligt in het hart van het charmante dorpje Francorchamps, op een uitzonderlijke ligging op slechts 800 meter...
SOLD OUT • 25 november vanaf 18u – Les Samedis des Combes
[ SOLD OUT ] Onze ontvangstruimte “Les Combes” heet u welkom voor het eerste evenement van het seizoen. Kom naar...
Gaëtan Vigneron op een signeersessie in Le Roannay op 25/07
Fans van motorsport en sensatiezoekers, dit is het evenement voor jullie! SAVE THE DATE!!! Signeersessie met Gaëten Vigneron...
NIEUW: Luchtdoop met sterrenmenu – met Heli and Co
Trakteer uzelf op een buitengewone ervaring: een luchtdoop in een helikopter, gevolgd door een overheerlijk sterrenmenu in ons...
We zijn op zoek naar nieuw personeel om onze teams te versterken. GASTRONOMISCH STERRENRESTAURANT : Server ...
Nog tot en met 19 oktober verwelkomt onze bar “Welcome – Drink & Food” u met een unieke Happy Hour-actie op al...
Ontdek onze online geschenkbonnen!
Verras uw geliefden met een onvergetelijke ervaring in Le Roannay! U kunt kiezen voor een van onze geschenkpakketten...
15/20 in de Gault&Millau, een schitterende beloning …
Afgelopen maandag 7 november werden de laureaten van de Gault&Millau Guide 2023 bekendgemaakt. Ons gastronomische...
De “Love Package” bevat : Een overnachting voor twee personen in een suite met een bubbelbad voor twee personen 4-gangen...
Belevingspakket: Overnachting en gastronomisch menu – vanaf 540€
De belevingsformule bevat : 1 overnachting in een ‘Superior’-kamer Gastronomisch zesgangenmenu ‘Signature’ in ons...
Stap in de schoenen van een piloot en voel de adrenaline van een race in onze nieuwe rijsimulator! En met de beelden van...
13 maart : 4 handen diner Chef Mathieu Vande Velde X Bernard Aubinet
Gezien het succes van onze uitzonderlijke 4 handen diner met Chef Maxence Louis van Baci in Luik en zijn team, zijn we zeer...
Bruno Paillard x Roannay: 10 juli
*Exclusief evenement* Kom proeven van de uitzonderlijke gastronomische keuken van chef Mathieu Vande Velde, versterkt door de...
De Business Package omvat : 1 overnachting voor één persoon in een standaardkamer Een maaltijd in de Lounge 20 Minuten...