Trakteer uzelf op een buitengewone ervaring: een luchtdoop in een helikopter, gevolgd door een overheerlijk sterrenmenu in ons gastronomische restaurant!
Geniet van een panoramische helikoptervlucht van 30 minuten, vertrekkend vanaf de privé heliport van Le Roannay, met onze partner Heli and Co. U vliegt over onze prachtige streek en ontdekt haar schatten vanuit de lucht: het circuit van Spa Francorchamps, de stuwdam van Gileppe, het kasteel van Reinhardstein, …
Ons arrangement “Luchtdoop met sterrenmenu” omvat :
- Welkomstkoffie of -thee bij aankomst in het hotel, voor het opstijgen
- Panoramische helikoptervlucht vanaf de heliport van Le Roannay om onze prachtige streek te ontdekken – In samenwerking met onze partner Heli and Co
- Een glas champagne meteen na de landing
- Een viergangenmenu van chef-kok Mathieu Vande Velde in ons gastronomisch restaurant, bekroond met een Michelinster
- Aangepaste wijnen bij het menu (water en koffie/thee inbegrepen)
Prijs: €799 voor 2 personen.
Wilt u deze luchtdoop met sterrenmenu in Le Roannay nog beter maken?
Combineer dit arrangement met een overnachting in een Superior kamer en ons gastronomisch ontbijt:
Speciaal tarief voor dit arrangement : €999 voor 2 personen.
Geldig van woensdag tot en met zondag.
Info en reserveringen: Onze receptie is 7 dagen per week bereikbaar op +32 87 27 53 11 of via info@roannay.be
Reserveringsvoorwaarden :
- Volledige bedrag dient op D-7 van de start van het arrangement betaald te worden.
Annuleringsvoorwaarden :
- Niet annuleerbaar en niet terugbetaalbaar, behalve indien de vlucht niet kan doorgaan (slechte weersomstandigheden of ander vluchtverbod). Het betaalde bedrag wordt overgedragen naar een latere boeking.
Related Posts
Welzijns- en belevingsformule – vanaf 690€
De welzijns- en belevingsformule bevat : 1 overnachting in een ‘Superior’-kamer Gastronomisch zesgangenmenu ‘Le 1926’ in ons...
Le Roannay bekroond met 15,5/20 door Gault & Millau
De prijsuitreiking voor de Gault & Millau 2024 vond plaats op 27 november 2023. Ons gastronomische restaurant kreeg een...
20 februari: 4 handen diner Roannay X Baci
Op 20 februari verwelkomen we met veel plezier Chef Maxence Louis van Baci in Luik en zijn team voor een uitzonderlijk 4...
Beleef een onvergetelijke gastronomische avond met kreeft in de hoofdrol … Deze donderdag 31 oktober om 19 uur, aan de...
Een verblijf in het teken van gastronomie en ontdekkingen
Trakteer uzelf op een gastronomisch verblijf aan de voet van de Ardennen, perfect om te herbronnen, heerlijke gerechten te...
SOLD OUT • 25 november vanaf 18u – Les Samedis des Combes
[ SOLD OUT ] Onze ontvangstruimte “Les Combes” heet u welkom voor het eerste evenement van het seizoen. Kom naar...
Rooftop Combes avonden – 19 oktober
Het concept: een feestelijke avond met DJ set in onze “𝐿𝑒𝑠 𝐶𝑜𝑚𝑏𝑒𝑠” zaal en op het prachtige Rooftop terras!...
Opening van de “Welcome – Drink & Food” – 20 juli vanaf 17u
Le Welcome – Drink & Food, de verfijnde en gezellige bar en brasserie opent zijn deuren vanaf deze woensdag 20 juli...
NEW YEAR-arrangement – 30.12 > 01.01
Beleef een majestueuze Oudjaarsavond, gekenmerkt door haute gastronomie, luxe en verfijning. Om het jaar in stijl af te...
Majestueuze en gastronomisch feestdagen bij Le Roannay
Onze Ardennen staan bekend om de schoonheid van hun idyllische landschappen. En met de kleuren van de winter ziet het er...
’s Ochtends al trek in culinaire verwennerijen? Onze ontbijtmogelijkheden zullen u zeker en vast niet teleurstellen. Maak uw...
NEW YEAR-arrangement – 31.12 > 01.01
Beleef een majestueuze Oudejaarsavond, gekenmerkt door haute cuisine, luxe en verfijning. Onze sterrenchef Mathieu Vande Velde...
Nog tot en met 19 oktober verwelkomt onze bar “Welcome – Drink & Food” u met een unieke Happy Hour-actie op al...
Uitreiking Michelin Gids Belux 2024
Maandag 26 februari vond de ceremonie van de MICHELIN Gids Belux 2024 plaats in Antwerpen. We zijn verheugd te kunnen...
Lounge Brasserie Pakket – vanaf 259€
Lounge Brasserie Pakket bevat : 1 overnachting in een Standaard kamer Een 3-gangen menu in de Lounge, de brasserie van de...
Een Michelinster en titel ‘Jonge Chef van het Jaar’
Op maandag 13 maart stelde Michelin zijn nieuwe Michelingids 2023 voor België en Luxemburg voor. Ons gastronomisch restaurant...
13 maart : 4 handen diner Chef Mathieu Vande Velde X Bernard Aubinet
Gezien het succes van onze uitzonderlijke 4 handen diner met Chef Maxence Louis van Baci in Luik en zijn team, zijn we zeer...
Bruno Paillard x Roannay: 10 juli
*Exclusief evenement* Kom proeven van de uitzonderlijke gastronomische keuken van chef Mathieu Vande Velde, versterkt door de...
15/20 in de Gault&Millau, een schitterende beloning …
Afgelopen maandag 7 november werden de laureaten van de Gault&Millau Guide 2023 bekendgemaakt. Ons gastronomische...
Belevingspakket: Overnachting en gastronomisch menu – vanaf 540€
De belevingsformule bevat : 1 overnachting in een ‘Superior’-kamer Gastronomisch zesgangenmenu ‘Le 1926’ in ons...