De bladeren kleuren goud en de lucht wordt frisser… het is het ideale moment om uzelf een culinaire en rustgevende pauze te gunnen.
Le Roannay nodigt u uit voor een uitzonderlijk herfstverblijf, waar gastronomie, zachtheid en ontspanning samenkomen in het hart van de natuur.
Een sterrenrestaurant met seizoenssmaken
Ons gastronomisch sterrenrestaurant biedt u een unieke culinaire beleving, waarbij de smaken van het seizoen in elk gerecht tot hun recht komen. Laat u verleiden door het talent van Chef Mathieu Vande Velde, die streekproducten met creativiteit en verfijning verheft.
Ontdek de schoonheid van onze regio
Profiteer van uw verblijf in Le Roannay om de betoverende herfstlandschappen van de Belgische Ardennen te verkennen. Tussen boswandelingen, hikes en culturele bezoeken is elk moment een uitnodiging tot ontsnapping.
- Bent u cultuurliefhebber? In Stavelot en omgeving vindt u talloze parels : de Abdij van Stavelot, het Malmundarium in Malmedy, het Kasteel van Reinhardstein in Ovifat en nog veel meer.
- Voor natuurliefhebbers liggen de Fagne de Malchamps en het Domein van Berinzenne slechts enkele kilometers van het hotel. Wandel over de beroemde houten vlonders en adem de zuivere lucht van ongerepte natuur in.

Ontspanning & comfort
Na uw wandeling kunt u zich ontspannen in onze private Wellnessruimte : sauna, jacuzzi, hamam en hydromassagebedden. Deze ruimte, volledig gewijd aan rust en welzijn, biedt u een moment van puur genot in alle intimiteit.

Gun uzelf een uitzonderlijk verblijf
Of het nu gaat om een romantisch uitje, een ontspannend weekend of een unieke gastronomische ervaring, Le Roannay belooft u een onvergetelijk verblijf, versterkt door de elegantie en het comfort van onze 16 luxueuze kamers.

Reserveer nu uw herfstuitje en laat u betoveren door de charme van ons hotel!
Een vraag? Een reservatie?
Onze Receptie staat voor u klaar : +32 87 27 53 11 of info@roannay.be
Related Posts
Een gastronomisch uitje dit najaar !
De bladeren kleuren goud en de lucht wordt frisser… het is het ideale moment om uzelf een culinaire en rustgevende pauze te...
Donderdag 28 november – Discar Premium party
Kom naar Le Roannay voor een chique en feestelijke avond op donderdag 28 november vanaf 18.30 uur, in samenwerking met Discar...
15/20 in de Gault&Millau, een schitterende beloning …
Afgelopen maandag 7 november werden de laureaten van de Gault&Millau Guide 2023 bekendgemaakt. Ons gastronomische...
Nieuwjaarsfeest – 31 december vanaf 22u
Beleef de magie van oudejaarsavond in Francorchamps! Sluit je bij ons aan voor een onvergetelijk nieuwjaarsfeest in Le...
Bruno Paillard x Roannay: 10 juli
*Exclusief evenement* Kom proeven van de uitzonderlijke gastronomische keuken van chef Mathieu Vande Velde, versterkt door de...
Rooftop Combes avonden – 19 oktober
Het concept: een feestelijke avond met DJ set in onze “𝐿𝑒𝑠 𝐶𝑜𝑚𝑏𝑒𝑠” zaal en op het prachtige Rooftop terras!...
SOLD OUT • 10 november – Caviar & Champagne-avond
Beleef een unieke en verfijnde gastronomische ervaring, volledig gewijd aan twee uitzonderlijke producten: kaviaar &...
Kerstmenu om mee te nemen – 24 december 2025
Wilt u Kerstmis vieren in het comfort van uw eigen huis met een heerlijk menu, zonder uren in de keuken te staan? Chef-kok...
Ons hotel zal openen op 24 augustus
Hotel Le Roannay ligt in het hart van het charmante dorpje Francorchamps, op een uitzonderlijke ligging op slechts 800 meter...
Stéphanie provinciale finaliste – Sommelier van het Jaar 2025!
Een paar weken geleden stond onze sommelier Stéphanie Noël op de shortlist voor de prijs “Sommelier van het jaar 2025”! We...
Een Michelinster en titel ‘Jonge Chef van het Jaar’
Op maandag 13 maart stelde Michelin zijn nieuwe Michelingids 2023 voor België en Luxemburg voor. Ons gastronomisch restaurant...
Le Roannay bekroond met 15,5/20 door Gault & Millau
De prijsuitreiking voor de Gault & Millau 2024 vond plaats op 27 november 2023. Ons gastronomische restaurant kreeg een...
Geniet van een unieke en smakelijke gastronomische ervaring met een menu gewijd aan de zwarte diamant van de keuken: de...
Uitreiking Michelin Gids Belux 2024
Maandag 26 februari vond de ceremonie van de MICHELIN Gids Belux 2024 plaats in Antwerpen. We zijn verheugd te kunnen...
SOLD OUT • 25 november vanaf 18u – Les Samedis des Combes
[ SOLD OUT ] Onze ontvangstruimte “Les Combes” heet u welkom voor het eerste evenement van het seizoen. Kom naar...
20 februari: 4 handen diner Roannay X Baci
Op 20 februari verwelkomen we met veel plezier Chef Maxence Louis van Baci in Luik en zijn team voor een uitzonderlijk 4...
27 november – Wildmenu in het restaurant
Geniet van een uitzonderlijke avond vol herfstsmaken! Aanstaande woensdag 27 november biedt ons restaurant een exclusieve...
Beleef een uitzonderlijke gastronomische ervaring waarbij elke hap je naar het hart van de oceaan brengt. Voor deze exclusieve...
NIEUW: Luchtdoop met sterrenmenu – met Heli and Co
Trakteer uzelf op een buitengewone ervaring: een luchtdoop in een helikopter, gevolgd door een overheerlijk sterrenmenu in ons...
Nog op zoek naar een cadeau om je geliefden een plezier te doen? Geef ze een onvergetelijke ervaring met onze cadeaubonnen!...
