We zijn trots om aan te kondigen dat Gault & Millau opnieuw zijn vertrouwen in ons heeft bevestigd door ons opnieuw deze prachtige score van 15,5/20 toe te kennen!
“À deux pas du célèbre circuit ardennais, le confortable salon apéritif de cet établissement, qui allie charme historique et ambiance contemporaine, est le cadre idéal pour venir à la rencontre de la subtilité de la cuisine créative du chef Mathieu Vande Velde. Dès les mises en bouche, celui-ci surprend par la précision et l’élégance de ses plats qui mettent en valeur des produits d’exception comme ceux du terroir. La finesse du Skreï ikéjimé se révèle dans une délicate carbonara de coquillages et de porc ibérique, tandis que le homard bleu breton rôti au barbecue ravi par l’intensité d’un praliné de noisettes et la légèreté de sa mousseline de bisque. Plus audacieux et magnifiquement interprété, le canard qui s’harmonise à merveille avec un curry intense et des carottes en divers textures. Pour conclure, la dame blanche inversée et son sabayon vanillé apportent une touche douce et aérienne à ce repas, qui outre un cadre apaisant profite d’un service attentif et d’une cave d’exception”.
Bron : Gault & Millau 2026
***
Een enorme dank aan de groepen GEHLEN & Unibox voor hun waardevolle steun tijdens dit avontuur.
Ook een grote dank aan ons team voor hun dagelijkse inzet en passie, evenals aan u, beste klanten, voor uw vertrouwen en trouw.
We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen aan onze gastronomische tafels!

Related Posts
Geniet van een unieke en smakelijke gastronomische ervaring met een menu gewijd aan de zwarte diamant van de keuken: de...
Ontdek onze online geschenkbonnen!
Verras uw geliefden met een onvergetelijke ervaring in Le Roannay! U kunt kiezen voor een van onze geschenkpakketten...
Donderdag 28 november – Discar Premium party
Kom naar Le Roannay voor een chique en feestelijke avond op donderdag 28 november vanaf 18.30 uur, in samenwerking met Discar...
Beleef een uitzonderlijke gastronomische ervaring waarbij elke hap je naar het hart van de oceaan brengt. Voor deze exclusieve...
Magische feesten in Le Roannay!
Voor deze feestelijke periode halen we alles uit de kast om u te laten genieten van gastronomische hoogstandjes, gezellig...
Ons hotel zal openen op 24 augustus
Hotel Le Roannay ligt in het hart van het charmante dorpje Francorchamps, op een uitzonderlijke ligging op slechts 800 meter...
Le Roannay bekroond met 15,5/20 door Gault & Millau
De prijsuitreiking voor de Gault & Millau 2024 vond plaats op 27 november 2023. Ons gastronomische restaurant kreeg een...
Nog op zoek naar een cadeau om je geliefden een plezier te doen? Geef ze een onvergetelijke ervaring met onze cadeaubonnen!...
Gaëtan Vigneron op een signeersessie in Le Roannay op 25/07
Fans van motorsport en sensatiezoekers, dit is het evenement voor jullie! SAVE THE DATE!!! Signeersessie met Gaëten Vigneron...
Nieuwjaarsfeest – 31 december vanaf 22u
Beleef de magie van oudejaarsavond in Francorchamps! Sluit je bij ons aan voor een onvergetelijk nieuwjaarsfeest in Le...
We zijn op zoek naar nieuw personeel om onze teams te versterken. GASTRONOMISCH STERRENRESTAURANT : Server ...
Een Michelinster en titel ‘Jonge Chef van het Jaar’
Op maandag 13 maart stelde Michelin zijn nieuwe Michelingids 2023 voor België en Luxemburg voor. Ons gastronomisch restaurant...
13 maart : 4 handen diner Chef Mathieu Vande Velde X Bernard Aubinet
Gezien het succes van onze uitzonderlijke 4 handen diner met Chef Maxence Louis van Baci in Luik en zijn team, zijn we zeer...
Het Roannay-team bij Dinner in the Sky
We nodigen u uit op 5 juni voor een buitengewone culinaire ervaring op het Domaine de la Bataille de Waterloo : Dinner in the...
Kooklessen met Chef Mathieu Vande Velde
Chef Mathieu Vande Velde ontvangt u regelmatig op een gastronomische kookles ! Op het programma, de creatie van een 3-gangen...
13 maart – Wagyu rundvlees menu
Geniet van een uitzonderlijke gastronomische ervaring, met een heerlijk menu met Wagyu rundvlees, oorspronkelijk uit Japan,...
Stéphanie provinciale finaliste – Sommelier van het Jaar 2025!
Een paar weken geleden stond onze sommelier Stéphanie Noël op de shortlist voor de prijs “Sommelier van het jaar 2025”! We...
Opening van de “Welcome – Drink & Food” – 20 juli vanaf 17u
Le Welcome – Drink & Food, de verfijnde en gezellige bar en brasserie opent zijn deuren vanaf deze woensdag 20 juli...
Rooftop Combes avonden – 19 oktober
Het concept: een feestelijke avond met DJ set in onze “𝐿𝑒𝑠 𝐶𝑜𝑚𝑏𝑒𝑠” zaal en op het prachtige Rooftop terras!...
Een verblijf in het teken van gastronomie en ontdekkingen
Trakteer uzelf op een gastronomisch verblijf aan de voet van de Ardennen, perfect om te herbronnen, heerlijke gerechten te...