17 april – Zeevruchtenmenu

Beleef een uitzonderlijke gastronomische ervaring waarbij elke hap je naar het hart van de oceaan brengt.

Voor deze exclusieve avond zetten we de zeevruchten in de schijnwerpers, de ware schatten van de zee, voor een ongeëvenaarde culinaire ervaring.

Laat je verrassen door het talent van onze Michelin-sterrenchef Mathieu Vande Velde, die de zeevruchten in al hun vormen verheft en ze op creatieve en verfijnde wijze presenteert. Een echte gastronomische reis die de frisheid van de zee combineert met de kunst van de haute cuisine voor een memorabele avond.

* Zeevruchtenmenu *

Tartelette crevettes grises | Pied de cochon

Souvenir de Saint-Idesbald

Crabe bleu en salade

Langouste à la royale

King crabe au vin jaune

Chimère de carrabineros et pigeonneaux

Gâteau roulé aux homards

Cannelé bordelais

 

 

Dit unieke menu in ons restaurant kost 110 €/persoon (exclusief drank). Er wordt een vooruitbetaling gevraagd om je reservering te garanderen.

Data & tijd:  17 april om 19.00 uur.

Laat je meevoeren door een uitzonderlijk diner in de elegante en verfijnde sfeer van ons gastronomisch restaurant & reserveer nu je tafel op  +32 87 27 53 11 of via info@roannay.be