Trakteer uzelf op een gastronomisch verblijf aan de voet van de Ardennen, perfect om te herbronnen, heerlijke gerechten te proeven en tal van culturele ontdekkingen te beleven! Kom genieten van de smaakvolle en verfijnde keuken van onze chef-kok Mathieu Vande Velde in ons restaurant met één Michelinster.
En om de ervaring compleet te maken, kunt u kiezen voor een overnachting in onze elegante en luxueuze kamers! De culinaire verwennerij gaat de volgende dag gewoon door met een à-la-carte-ontbijt met de zoete en hartige specialiteiten van onze chef-koks.
Een streek om te ontdekken…
Le Roannay ligt in Francorchamps, op enkele minuten rijden van het historische centrum van Stavelot.
In onze streek vindt u tal van pareltjes!
Zin op wat cultuur op te snuiven? Stavelot en omgeving bieden u heel wat musea : de abdij van Stavelot, het Malmundarium in Malmedy, de vele culturele ontdekkingen in Spa, het kasteel van Reinhardstein in Ovifat en nog veel meer!
Houdt u van sport en avontuur? Aan keuze geen gebrek met onder meer de Escape Challenge in Malmedy, boomklimmen, minigolf, paintball, het buitenzwembad in Stavelot, Coo Adventure, enz.
Of wilt u liever herbronnen in de natuur? Het Veen van Malchamps en het Domaine de Berinzenne liggen op enkele kilometers van het hotel. Maak een wandeling over de beroemde vlonders om te genieten van de frisse lucht van een ongerepte natuur.
En als u bij uw terugkeer in het hotel even tot rust wilt komen, kunt u terecht in de privéwellness van ons hotel voor een heerlijk moment van ontspanning …
Heb je een vraag? Een reservering?
Onze receptie staat 7 dagen per week tot uw beschikking +32 87 27 53 11 of via info@roannay.be
Related Posts
Majestueuze en gastronomisch feestdagen …
Onze Ardennen staan bekend om de schoonheid van hun idyllische landschappen. En met de kleuren van de winter ziet het er...
Majestueuze en gastronomisch feestdagen bij Le Roannay
Onze Ardennen staan bekend om de schoonheid van hun idyllische landschappen. En met de kleuren van de winter ziet het er...
15/20 in de Gault&Millau, een schitterende beloning …
Afgelopen maandag 7 november werden de laureaten van de Gault&Millau Guide 2023 bekendgemaakt. Ons gastronomische...
Een Michelinster en titel ‘Jonge Chef van het Jaar’
Op maandag 13 maart stelde Michelin zijn nieuwe Michelingids 2023 voor België en Luxemburg voor. Ons gastronomisch restaurant...
27 november – Wildmenu in het restaurant
Geniet van een uitzonderlijke avond vol herfstsmaken! Aanstaande woensdag 27 november biedt ons restaurant een exclusieve...
SOLD OUT • 25 november vanaf 18u – Les Samedis des Combes
[ SOLD OUT ] Onze ontvangstruimte “Les Combes” heet u welkom voor het eerste evenement van het seizoen. Kom naar...
Opening van de “Welcome – Drink & Food” – 20 juli vanaf 17u
Le Welcome – Drink & Food, de verfijnde en gezellige bar en brasserie opent zijn deuren vanaf deze woensdag 20 juli...
Nog tot en met 19 oktober verwelkomt onze bar “Welcome – Drink & Food” u met een unieke Happy Hour-actie op al...
Uitreiking Michelin Gids Belux 2024
Maandag 26 februari vond de ceremonie van de MICHELIN Gids Belux 2024 plaats in Antwerpen. We zijn verheugd te kunnen...
Welcome Party “VERJAARDAGEDITIE” – 29 september vanaf 19.00 uur
Een jaar geleden heropende de Roannay haar deuren na een jaar van bouwen en een complete transformatie… We willen deze...
Ontdek onze online geschenkbonnen!
Verras uw geliefden met een onvergetelijke ervaring in Le Roannay! U kunt kiezen voor een van onze geschenkpakketten...
Beleef een uitzonderlijke gastronomische ervaring waarbij elke hap je naar het hart van de oceaan brengt. Voor deze exclusieve...
NIEUW: Luchtdoop met sterrenmenu – met Heli and Co
Trakteer uzelf op een buitengewone ervaring: een luchtdoop in een helikopter, gevolgd door een overheerlijk sterrenmenu in ons...
13 maart – Wagyu rundvlees menu
Geniet van een uitzonderlijke gastronomische ervaring, met een heerlijk menu met Wagyu rundvlees, oorspronkelijk uit Japan,...
Een verblijf in het teken van gastronomie en ontdekkingen
Trakteer uzelf op een gastronomisch verblijf aan de voet van de Ardennen, perfect om te herbronnen, heerlijke gerechten te...
Stap in de schoenen van een piloot en voel de adrenaline van een race in onze nieuwe rijsimulator! En met de beelden van...
Donderdag 28 november – Discar Premium party
Kom naar Le Roannay voor een chique en feestelijke avond op donderdag 28 november vanaf 18.30 uur, in samenwerking met Discar...
We zijn op zoek naar nieuw personeel om onze teams te versterken. GASTRONOMISCH STERRENRESTAURANT : Server ...
13 maart : 4 handen diner Chef Mathieu Vande Velde X Bernard Aubinet
Gezien het succes van onze uitzonderlijke 4 handen diner met Chef Maxence Louis van Baci in Luik en zijn team, zijn we zeer...
Le Roannay bekroond met 15,5/20 door Gault & Millau
De prijsuitreiking voor de Gault & Millau 2024 vond plaats op 27 november 2023. Ons gastronomische restaurant kreeg een...