[ SOLD OUT ]
Onze ontvangstruimte “Les Combes” heet u welkom voor het eerste evenement van het seizoen. Kom naar de eerste verdieping van Le Roannay voor een avond met als thema gastronomie & op het ritme van de pianobar…
Neem met z’n tweeën of met vrienden plaats rond je “mange-debout”, proost op de gelegenheid met een glaasje gin of champagne en smul van Street Food-specialiteiten die door de met een Michelin-ster bekroonde chef Mathieu Vande Velde in een nieuw jasje zijn gestoken!
Lounge sfeer gegarandeerd!
Op het programma voor deze avond:
> 8-proeverij Walking Dinner menu voor €40/p (exclusief drankjes), met een gratis glas Ferrari bubbels – Street Food specialiteiten opnieuw bekeken
- Cocktail Bar & Gin Bar
- Ferrari-bubbels bar
- Piano-bar (Jessy & Thierry Vingre) tijdens de avond, gevolgd door 1u30 à la carte nummers!
Ontvangst vanaf 18u & Walking Diner vanaf 19u30.
Informatie & reservering voor “Les Samedis des Combes”: Onze receptie staat tot uw dienst op +32 87 27 53 11 of via info@roannay.be
Reserverings- & annuleringsvoorwaarden :
- Alle reservaties moeten bevestigd worden met een kredietkaartgarantie.
- Het is mogelijk om uw reservering te annuleren tot 48 uur voor de datum. Bij annulering minder dan 48 uur of no-show wordt 100% van het bedrag in rekening gebracht.
Related Posts
Uitreiking Michelin Gids Belux 2024
Maandag 26 februari vond de ceremonie van de MICHELIN Gids Belux 2024 plaats in Antwerpen. We zijn verheugd te kunnen...
13 maart – Wagyu rundvlees menu
Geniet van een uitzonderlijke gastronomische ervaring, met een heerlijk menu met Wagyu rundvlees, oorspronkelijk uit Japan,...
Geniet van een unieke en smakelijke gastronomische ervaring met een menu gewijd aan de zwarte diamant van de keuken: de...
Een verblijf in het teken van gastronomie en ontdekkingen
Trakteer uzelf op een gastronomisch verblijf aan de voet van de Ardennen, perfect om te herbronnen, heerlijke gerechten te...
Nieuwe gastronomische formules
Chef Mathieu Vande Velde en zijn team bieden u vanaf nu nieuwe menuformules aan! ★ Ontdekkingsformule – 59€/pers. Een...
Nog tot en met 19 oktober verwelkomt onze bar “Welcome – Drink & Food” u met een unieke Happy Hour-actie op al...
Ons hotel zal openen op 24 augustus
Hotel Le Roannay ligt in het hart van het charmante dorpje Francorchamps, op een uitzonderlijke ligging op slechts 800 meter...
Stéphanie provinciale finaliste – Sommelier van het Jaar 2025!
Een paar weken geleden stond onze sommelier Stéphanie Noël op de shortlist voor de prijs “Sommelier van het jaar 2025”! We...
Majestueuze en gastronomisch feestdagen bij Le Roannay
Onze Ardennen staan bekend om de schoonheid van hun idyllische landschappen. En met de kleuren van de winter ziet het er...
Nieuwjaarsfeest – 31 december vanaf 22u
Beleef de magie van oudejaarsavond in Francorchamps! Sluit je bij ons aan voor een onvergetelijk nieuwjaarsfeest in Le...
13 maart : 4 handen diner Chef Mathieu Vande Velde X Bernard Aubinet
Gezien het succes van onze uitzonderlijke 4 handen diner met Chef Maxence Louis van Baci in Luik en zijn team, zijn we zeer...
Majestueuze en gastronomisch feestdagen …
Onze Ardennen staan bekend om de schoonheid van hun idyllische landschappen. En met de kleuren van de winter ziet het er...
’s Ochtends al trek in culinaire verwennerijen? Onze ontbijtmogelijkheden zullen u zeker en vast niet teleurstellen. Maak uw...
Kooklessen met Chef Mathieu Vande Velde
Chef Mathieu Vande Velde ontvangt u regelmatig op een gastronomische kookles ! Op het programma, de creatie van een 3-gangen...
Rooftop Combes avonden – 19 oktober
Het concept: een feestelijke avond met DJ set in onze “𝐿𝑒𝑠 𝐶𝑜𝑚𝑏𝑒𝑠” zaal en op het prachtige Rooftop terras!...
We zijn op zoek naar nieuw personeel om onze teams te versterken. GASTRONOMISCH STERRENRESTAURANT : Server ...
Nog op zoek naar een cadeau om je geliefden een plezier te doen? Geef ze een onvergetelijke ervaring met onze cadeaubonnen!...
20 februari: 4 handen diner Roannay X Baci
Op 20 februari verwelkomen we met veel plezier Chef Maxence Louis van Baci in Luik en zijn team voor een uitzonderlijk 4...
15/20 in de Gault&Millau, een schitterende beloning …
Afgelopen maandag 7 november werden de laureaten van de Gault&Millau Guide 2023 bekendgemaakt. Ons gastronomische...
Bruno Paillard x Roannay: 10 juli
*Exclusief evenement* Kom proeven van de uitzonderlijke gastronomische keuken van chef Mathieu Vande Velde, versterkt door de...