[ SOLD OUT ]
Onze ontvangstruimte “Les Combes” heet u welkom voor het eerste evenement van het seizoen. Kom naar de eerste verdieping van Le Roannay voor een avond met als thema gastronomie & op het ritme van de pianobar…
Neem met z’n tweeën of met vrienden plaats rond je “mange-debout”, proost op de gelegenheid met een glaasje gin of champagne en smul van Street Food-specialiteiten die door de met een Michelin-ster bekroonde chef Mathieu Vande Velde in een nieuw jasje zijn gestoken!
Lounge sfeer gegarandeerd!
Op het programma voor deze avond:
> 8-proeverij Walking Dinner menu voor €40/p (exclusief drankjes), met een gratis glas Ferrari bubbels – Street Food specialiteiten opnieuw bekeken
- Cocktail Bar & Gin Bar
- Ferrari-bubbels bar
- Piano-bar (Jessy & Thierry Vingre) tijdens de avond, gevolgd door 1u30 à la carte nummers!
Ontvangst vanaf 18u & Walking Diner vanaf 19u30.
Informatie & reservering voor “Les Samedis des Combes”: Onze receptie staat tot uw dienst op +32 87 27 53 11 of via info@roannay.be
![]()
Reserverings- & annuleringsvoorwaarden :
- Alle reservaties moeten bevestigd worden met een kredietkaartgarantie.
- Het is mogelijk om uw reservering te annuleren tot 48 uur voor de datum. Bij annulering minder dan 48 uur of no-show wordt 100% van het bedrag in rekening gebracht.
Related Posts
Een verblijf in het teken van gastronomie en ontdekkingen
Trakteer uzelf op een gastronomisch verblijf aan de voet van de Ardennen, perfect om te herbronnen, heerlijke gerechten te...
Nog tot en met 19 oktober verwelkomt onze bar “Welcome – Drink & Food” u met een unieke Happy Hour-actie op al...
Opening van de “Welcome – Drink & Food” – 20 juli vanaf 17u
Le Welcome – Drink & Food, de verfijnde en gezellige bar en brasserie opent zijn deuren vanaf deze woensdag 20 juli...
Geniet van een unieke en smakelijke gastronomische ervaring met een menu gewijd aan de zwarte diamant van de keuken: de...
We zijn op zoek naar nieuw personeel om onze teams te versterken. GASTRONOMISCH STERRENRESTAURANT : Server ...
Le Roannay bekroond met 15,5/20 door Gault & Millau
De prijsuitreiking voor de Gault & Millau 2024 vond plaats op 27 november 2023. Ons gastronomische restaurant kreeg een...
Kooklessen met Chef Mathieu Vande Velde
Chef Mathieu Vande Velde ontvangt u regelmatig op een gastronomische kookles ! Op het programma, de creatie van een 3-gangen...
13 maart : 4 handen diner Chef Mathieu Vande Velde X Bernard Aubinet
Gezien het succes van onze uitzonderlijke 4 handen diner met Chef Maxence Louis van Baci in Luik en zijn team, zijn we zeer...
Nieuwe gastronomische formules
Chef Mathieu Vande Velde en zijn team bieden u vanaf nu nieuwe menuformules aan! ★ Ontdekkingsformule – 59€/pers. Een...
15,5/20 in de Gault & Millau 2026 Gids
We zijn trots om aan te kondigen dat Gault & Millau opnieuw zijn vertrouwen in ons heeft bevestigd door ons opnieuw deze...
20 februari: 4 handen diner Roannay X Baci
Op 20 februari verwelkomen we met veel plezier Chef Maxence Louis van Baci in Luik en zijn team voor een uitzonderlijk 4...
15/20 in de Gault&Millau, een schitterende beloning …
Afgelopen maandag 7 november werden de laureaten van de Gault&Millau Guide 2023 bekendgemaakt. Ons gastronomische...
Ons hotel zal openen op 24 augustus
Hotel Le Roannay ligt in het hart van het charmante dorpje Francorchamps, op een uitzonderlijke ligging op slechts 800 meter...
Het Roannay-team bij Dinner in the Sky
We nodigen u uit op 5 juni voor een buitengewone culinaire ervaring op het Domaine de la Bataille de Waterloo : Dinner in the...
Ontdek onze online geschenkbonnen!
Verras uw geliefden met een onvergetelijke ervaring in Le Roannay! U kunt kiezen voor een van onze geschenkpakketten...
Donderdag 28 november – Discar Premium party
Kom naar Le Roannay voor een chique en feestelijke avond op donderdag 28 november vanaf 18.30 uur, in samenwerking met Discar...
Rooftop Combes avonden – 19 oktober
Het concept: een feestelijke avond met DJ set in onze “𝐿𝑒𝑠 𝐶𝑜𝑚𝑏𝑒𝑠” zaal en op het prachtige Rooftop terras!...
Magische feesten in Le Roannay!
Voor deze feestelijke periode halen we alles uit de kast om u te laten genieten van gastronomische hoogstandjes, gezellig...
NIEUW: Luchtdoop met sterrenmenu – met Heli and Co
Trakteer uzelf op een buitengewone ervaring: een luchtdoop in een helikopter, gevolgd door een overheerlijk sterrenmenu in ons...
Winterseizoen: voordelige tarieven tot 15 maart 2026!
Zodra het drukke toeristische hoogseizoen zachtjes zijn deuren sluit, toont de regio zich in alle authenticiteit, ver weg van...