We zijn trots om aan te kondigen dat Gault & Millau opnieuw zijn vertrouwen in ons heeft bevestigd door ons opnieuw deze prachtige score van 15,5/20 toe te kennen!
“À deux pas du célèbre circuit ardennais, le confortable salon apéritif de cet établissement, qui allie charme historique et ambiance contemporaine, est le cadre idéal pour venir à la rencontre de la subtilité de la cuisine créative du chef Mathieu Vande Velde. Dès les mises en bouche, celui-ci surprend par la précision et l’élégance de ses plats qui mettent en valeur des produits d’exception comme ceux du terroir. La finesse du Skreï ikéjimé se révèle dans une délicate carbonara de coquillages et de porc ibérique, tandis que le homard bleu breton rôti au barbecue ravi par l’intensité d’un praliné de noisettes et la légèreté de sa mousseline de bisque. Plus audacieux et magnifiquement interprété, le canard qui s’harmonise à merveille avec un curry intense et des carottes en divers textures. Pour conclure, la dame blanche inversée et son sabayon vanillé apportent une touche douce et aérienne à ce repas, qui outre un cadre apaisant profite d’un service attentif et d’une cave d’exception”.
Bron : Gault & Millau 2026
***
Een enorme dank aan de groepen GEHLEN & Unibox voor hun waardevolle steun tijdens dit avontuur.
Ook een grote dank aan ons team voor hun dagelijkse inzet en passie, evenals aan u, beste klanten, voor uw vertrouwen en trouw.
We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen aan onze gastronomische tafels!

Related Posts
Uitreiking Michelin Gids Belux 2024
Maandag 26 februari vond de ceremonie van de MICHELIN Gids Belux 2024 plaats in Antwerpen. We zijn verheugd te kunnen...
Sinds eind januari, verhuist onze bar & brasserie een paar meter verder… naar het hart van het Roannay hotel! Het...
Brasserie Welcome maakt zich klaar voor de winter
De Food-kaart van de brasserie van hotel Le Roanny verwent u de komende maanden met overheerlijke comfort food. Kom zelf onze...
15,5/20 in de Gault & Millau 2026 Gids
We zijn trots om aan te kondigen dat Gault & Millau opnieuw zijn vertrouwen in ons heeft bevestigd door ons opnieuw deze...
Le Roannay op de Epicuriales in Luik !
Van 5 tot 9 juni vind je ons team in het hart van het Parc de la Boverie, voor een niet te missen gastronomisch evenement : de...
Onze Chef Mathieu in de kijker in La Route Étoilée op RTL
Op 31 augustus had onze Chef Mathieu Vande Velde de eer om de allereerste gast te zijn van het programma La Route Étoilée ,...
14/09 : Rooftop Combes Avond – VERJAARDAGSSEDITIE
Le Roannay viert zijn 2e verjaardag! Kom het met ons vieren op een Rooftop Combes avond vol verrassingen ! Ons Rooftop...
Beleef een uitzonderlijke gastronomische avond! Tijdens een exclusieve avond staat het Iberisch varken centraal – in al zijn...
Een uitzonderlijk gastronomisch uitje !
Met de komst van de mooie lentedagen is dit het ideale moment om uzelf een uitje te gunnen dat in het teken staat van...