Onze Ardennen staan bekend om de schoonheid van hun idyllische landschappen. En met de kleuren van de winter ziet het er allemaal nog wat magischer en charmanter uit. De feestdagen zijn dan ook een heerlijke tijd om nieuwe energie op te doen en van een onvergetelijk verblijf te genieten …
Voor die feestdagen halen we alles uit de kast om u gastronomische hoogtepunten, onvergetelijke momenten met uw geliefden en welverdiende rust te geven.
Ons aanbod voor de feestdagen
We bieden een reeks feestelijke arrangementen om u te laten genieten van deze magische tijd van het jaar, zonder de stress die er soms mee gepaard kan gaan. Van een heerlijk diner op kerstavond in ons restaurant met een Michelinster tot gezellige, luxe kamers … Alles is aanwezig om tijdens deze bijzondere periode van het jaar even alles los te laten.
Afhaalmenu kerstavond – 24/12
Chef Mathieu Vande Velde en zijn team hebben een meeneemmenu voor Kerstmis voor u samengesteld, voor een kerstavond thuis die in het teken staat van lekker eten… zonder tijd te verspillen aan de voorbereidingen!
Kerstmenu in Lounge Bar & Brasserie
Op 25 december, rond het middaguur, zal onze Lounge Bar & Brasserie u verwelkomen met een kerstmenu met drie gangen voor een gezellig en gastronomisch moment!
Prijs : 60€/persoon, met gratis glas bubbels
Onze Brasserie Lounge is gesloten op 24/12 ‘s avonds, op 25/12 ‘s avonds en op 1 januari ‘s middags.
Nieuwjaar
Begin 2024 in goed gezelschap !
Laat u verleiden door onze nieuwjaarsarrangementen :
Een gastronomische maaltijd in ons restaurant met een Michelinster, bubbels, muziek en een nacht in een van onze charmante kamers … Dat zijn de ingrediënten voor een onvergetelijk verblijf!
Nieuwjaarszuurkool
Om het nieuwe jaar in schoonheid te beginnen ontvangen we u op de avond van 1 januari in Lounge Bar & Brasserie voor een heerlijk zuurkoolmenu met drie gangen, met varken op het spit, buiten klaargemaakt door chef-kok Mathieu!
Prijs : 60€/persoon, met gratis glas bubbels
Is uw interesse gewekt? Onze receptie staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en uw gastronomische ervaring of verblijf te reserveren : +32 80 78 00 00 of via info@roannay.be
Related Posts
Nieuwe gastronomische formules
Chef Mathieu Vande Velde en zijn team bieden u vanaf nu nieuwe menuformules aan! ★ Ontdekkingsformule – 59€/pers. Een...
Ontdek onze online geschenkbonnen!
Verras uw geliefden met een onvergetelijke ervaring in Le Roannay! U kunt kiezen voor een van onze geschenkpakketten...
Bruno Paillard x Roannay: 10 juli
*Exclusief evenement* Kom proeven van de uitzonderlijke gastronomische keuken van chef Mathieu Vande Velde, versterkt door de...
15/20 in de Gault&Millau, een schitterende beloning …
Afgelopen maandag 7 november werden de laureaten van de Gault&Millau Guide 2023 bekendgemaakt. Ons gastronomische...
Uitreiking Michelin Gids Belux 2024
Maandag 26 februari vond de ceremonie van de MICHELIN Gids Belux 2024 plaats in Antwerpen. We zijn verheugd te kunnen...
Nog tot en met 19 oktober verwelkomt onze bar “Welcome – Drink & Food” u met een unieke Happy Hour-actie op al...
Nieuwjaarsfeest – 31 december vanaf 22u
Beleef de magie van oudejaarsavond in Francorchamps! Sluit je bij ons aan voor een onvergetelijk nieuwjaarsfeest in Le...
Majestueuze en gastronomisch feestdagen …
Onze Ardennen staan bekend om de schoonheid van hun idyllische landschappen. En met de kleuren van de winter ziet het er...
Opening van de “Welcome – Drink & Food” – 20 juli vanaf 17u
Le Welcome – Drink & Food, de verfijnde en gezellige bar en brasserie opent zijn deuren vanaf deze woensdag 20 juli...
Het Roannay-team bij Dinner in the Sky
We nodigen u uit op 5 juni voor een buitengewone culinaire ervaring op het Domaine de la Bataille de Waterloo : Dinner in the...
13 maart – Wagyu rundvlees menu
Geniet van een uitzonderlijke gastronomische ervaring, met een heerlijk menu met Wagyu rundvlees, oorspronkelijk uit Japan,...
13 maart : 4 handen diner Chef Mathieu Vande Velde X Bernard Aubinet
Gezien het succes van onze uitzonderlijke 4 handen diner met Chef Maxence Louis van Baci in Luik en zijn team, zijn we zeer...
Geniet van een unieke en smakelijke gastronomische ervaring met een menu gewijd aan de zwarte diamant van de keuken: de...
Een Michelinster en titel ‘Jonge Chef van het Jaar’
Op maandag 13 maart stelde Michelin zijn nieuwe Michelingids 2023 voor België en Luxemburg voor. Ons gastronomisch restaurant...
Majestueuze en gastronomisch feestdagen bij Le Roannay
Onze Ardennen staan bekend om de schoonheid van hun idyllische landschappen. En met de kleuren van de winter ziet het er...
Donderdag 28 november – Discar Premium party
Kom naar Le Roannay voor een chique en feestelijke avond op donderdag 28 november vanaf 18.30 uur, in samenwerking met Discar...
Nog op zoek naar een cadeau om je geliefden een plezier te doen? Geef ze een onvergetelijke ervaring met onze cadeaubonnen!...
20 februari: 4 handen diner Roannay X Baci
Op 20 februari verwelkomen we met veel plezier Chef Maxence Louis van Baci in Luik en zijn team voor een uitzonderlijk 4...
We zijn op zoek naar nieuw personeel om onze teams te versterken. GASTRONOMISCH STERRENRESTAURANT : Server ...
NIEUW: Luchtdoop met sterrenmenu – met Heli and Co
Trakteer uzelf op een buitengewone ervaring: een luchtdoop in een helikopter, gevolgd door een overheerlijk sterrenmenu in ons...