Maandag 26 februari vond de ceremonie van de MICHELIN Gids Belux 2024 plaats in Antwerpen.
We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat ons gastronomische restaurant zijn ster heeft behouden!
Onze dank gaat uit naar onze chef-kok Mathieu Vande Velde en zijn team, onze lokale producenten, onze leveranciers en natuurlijk onze klanten die ons hun vertrouwen schenken.
De MICHELIN Gids is lovend : « Deze chef (Mathieu Vande Velde) gebruikt al zijn knowhow en respect voor het product om zijn intuïtie en persoonlijkheid te laten spreken. Er raast weer opwinding doorheen Le Roannay! »
Tot snel in ons restaurant!
Bron : Michelin Guide – https://guide.michelin.com/be/fr/liege/francorchamps/restaurant/le-roannay
Related Posts
Het Roannay-team bij Dinner in the Sky
We nodigen u uit op 5 juni voor een buitengewone culinaire ervaring op het Domaine de la Bataille de Waterloo : Dinner in the...
Gaëtan Vigneron op een signeersessie in Le Roannay op 25/07
Fans van motorsport en sensatiezoekers, dit is het evenement voor jullie! SAVE THE DATE!!! Signeersessie met Gaëten Vigneron...
Nieuwe gastronomische formules
Chef Mathieu Vande Velde en zijn team bieden u vanaf nu nieuwe menuformules aan! ★ Ontdekkingsformule – 59€/pers. Een...
Een Michelinster en titel ‘Jonge Chef van het Jaar’
Op maandag 13 maart stelde Michelin zijn nieuwe Michelingids 2023 voor België en Luxemburg voor. Ons gastronomisch restaurant...
Welcome Party “VERJAARDAGEDITIE” – 29 september vanaf 19.00 uur
Een jaar geleden heropende de Roannay haar deuren na een jaar van bouwen en een complete transformatie… We willen deze...
Onze Chef Mathieu in de kijker in La Route Étoilée op RTL
Op 31 augustus had onze Chef Mathieu Vande Velde de eer om de allereerste gast te zijn van het programma La Route Étoilée ,...
Kooklessen met Chef Mathieu Vande Velde
Chef Mathieu Vande Velde ontvangt u regelmatig op een gastronomische kookles ! Op het programma, de creatie van een 3-gangen...
Geniet van een unieke en smakelijke gastronomische ervaring met een menu gewijd aan de zwarte diamant van de keuken: de...
Opening van de “Welcome – Drink & Food” – 20 juli vanaf 17u
Le Welcome – Drink & Food, de verfijnde en gezellige bar en brasserie opent zijn deuren vanaf deze woensdag 20 juli...
NIEUW: Luchtdoop met sterrenmenu – met Heli and Co
Trakteer uzelf op een buitengewone ervaring: een luchtdoop in een helikopter, gevolgd door een overheerlijk sterrenmenu in ons...
Bruno Paillard x Roannay: 10 juli
*Exclusief evenement* Kom proeven van de uitzonderlijke gastronomische keuken van chef Mathieu Vande Velde, versterkt door de...
Uitreiking Michelin Gids Belux 2024
Maandag 26 februari vond de ceremonie van de MICHELIN Gids Belux 2024 plaats in Antwerpen. We zijn verheugd te kunnen...
Beleef een uitzonderlijke gastronomische avond! Tijdens een exclusieve avond staat het Iberisch varken centraal – in al zijn...
20 februari: 4 handen diner Roannay X Baci
Op 20 februari verwelkomen we met veel plezier Chef Maxence Louis van Baci in Luik en zijn team voor een uitzonderlijk 4...
15/20 in de Gault&Millau, een schitterende beloning …
Afgelopen maandag 7 november werden de laureaten van de Gault&Millau Guide 2023 bekendgemaakt. Ons gastronomische...
Nog op zoek naar een cadeau om je geliefden een plezier te doen? Geef ze een onvergetelijke ervaring met onze cadeaubonnen!...
Brasserie Welcome maakt zich klaar voor de winter
De Food-kaart van de brasserie van hotel Le Roanny verwent u de komende maanden met overheerlijke comfort food. Kom zelf onze...
Majestueuze en gastronomisch feestdagen bij Le Roannay
Onze Ardennen staan bekend om de schoonheid van hun idyllische landschappen. En met de kleuren van de winter ziet het er...
Nog tot en met 19 oktober verwelkomt onze bar “Welcome – Drink & Food” u met een unieke Happy Hour-actie op al...
Le Roannay op de Epicuriales in Luik !
Van 5 tot 9 juni vind je ons team in het hart van het Parc de la Boverie, voor een niet te missen gastronomisch evenement : de...